Ontrack EasyRecovery Professional 6.21.02 Multilanguage + Portable (Tavsiye)

tugaykaya

Uzman üye
12 Kas 2008
1,008
0
İstanbul
29yr22g.png


Winappz | Ontrack EasyRecovery Professional v6.21 Retail - FOSI | 42 MB

14y4n68.png
Silinen dosyaları geri getirmeye yarayan ve en çok tercih edilen dosya kurtarma programıdır. Programla isterseniz 10 format öncesine bile dönebilirsiniz. Mecbur kalarak bilgisayarınızı formatlamışsanız ya da istemeden windowsunuz çökmüşse ve buna bağlı olarak dosya ya da dosyalarınız gitmişse, bu program sizin işinize çok yarıyacaktır.



Ontrack firmasının Easy Recovery yazılımı 1999 yılından beri ev kullanıcılarının veri kurtarma problemlerini çözmelerine yardımcı olmaya çalışıyor. En son sürümün yaptıgı da farklı değil. Bunun için Easy Recovery ilk etapta sürücüleri tarayarak bulduğu bölümlerin bir listesini çıkartıyor. Daha sonra istediğiniz bölümü seçerek bulunan dosyaların listelenmesini sağlayabiliyor.


kroll-ontrack5.jpg

Üreticinin açıklaması:
Ontrack firmasinin Easy Recovery yazilimi 1999 yilindan beri ev kullanicilarinin veri kurtarma problemlerini çözmelerine yardimci olmaya çalisiyor. En son sürümün yaptigi da farkli degil. Bunun için Easy Recovery ilk etapta sürücüleri tarayarak buldugu bölümlerin bir listesini çikartiyor.Daha sonra istediginiz bölümü seçerek bulunan dosyalarin listelenmesini saglayabiliyor.Ancak ne yazik ki teoride dogru olan sey pratikte gerçeklesmiyor ve örnegin Windows ME gibi bir sistem altinda yazilim her seferinde sabitdisk bölümlerini dogru bulamayabiliyor. Diger taraftan Easy Recovery ile yaratilmis acil durum disketi de sistemi kilitleyebiliyor. Windows XP isletim sistemine sahip bir baska bilgisayarda ise, sabitdisk bölümleri dogru olarak bulunmasina ragmen Easy Recovery silinen ufak bir metin dosyasini bulmakta bile sorunlar yasiyor.Üstelik çesitli formatlarda yaratilan ve silinen dosyalarin da herhangi birinin izine rastlamak mümkün olmuyor.




NASIL ÇALIŞTIRACAĞIZ?




85707836wj4.jpg




26494701ts1.jpg




12264277rs5.jpg



17748051kj0.jpg



28165607qh0.jpg




81430918zn9.jpg




23378314pc3.jpg




fullha5.jpg







2llk2mr.gif

 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.