OpenBullet 2 config dosyasını açmak istiyorum ama bir türlü configin içeriğini göstermiyor. Yapan kişi sanırım şifre falan koymuş nasıl açabilirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
config dosyası çalışıyor sorun yok uygulamada kurulu ama configi düzenlemeye çalıştığımda configin içeriğini göremiyorum![]()
GitHub - openbullet/OpenBullet2: OpenBullet reinvented
OpenBullet reinvented. Contribute to openbullet/OpenBullet2 development by creating an account on GitHub.github.com
tam olarak sorununuz nedir pek anlamadım
ekran görüntüsü atabilir misiniz? attığım son bağlantıya da bakmanızı öneririmconfig dosyası çalışıyor sorun yok uygulamada kurulu ama configi düzenlemeye çalıştığımda configin içeriğini göremiyorum
remoteekran görüntüsü atabilir misiniz? attığım son bağlantıya da bakmanızı öneririm
ekran görüntüsü atabilme şansınız yok mu? gerçekten anlaşılmıyorremote
you cannot edit remote configs
hatası veriyor
atacaktım da nasıl atacağımı bualamadım. URL olarak istiyor sanırımekran görüntüsü atabilme şansınız yok mu? gerçekten anlaşılmıyor
ekran görüntüsünü alın ve hizliresim veya imgbb sitelerine girin. fotoğrafınızı yükleyin ve forum için verilen kodu kopyalayın. daha sonra cevap yazarken sağ üstte bulunan [ ] simgesine tıklayın ve kodu yapıştırınatacaktım da nasıl atacağımı bualamadım. URL olarak istiyor sanırım
ekran görüntüsünü alın ve hizliresim veya imgbb sitelerine girin. fotoğrafınızı yükleyin ve forum için verilen kodu kopyalayın. daha sonra cevap yazarken sağ üstte bulunan [ ] simgesine tıklayın ve kodu yapıştırın
o zaman içeriğini görebilirmiyim pekiconfig dosyasına sağ tıklayıp birlikte aç seçeneğinden not defteri vb. uygulamalar ile düzenlemeyi deneyin
Evet, şifrelenmemişse görebilirsinizo zaman içeriğini görebilirmiyim peki
Evet, şifrelenmemişse görebilirsiniz
Şifrelenmiş
şifreyi kırma şansım yokmuŞifrelenmiş
Metni buraya gönderebilirsin. Şuan müsait olmadığım için bakamam fakat yarın bakacağım
Olabilir fakat dediğim gibi şuan müsait olmadığım için bakamam. Yarın bakabilirimşifreyi kırma şansım yokmu
yarın yazıyorum o zamanOlabilir fakat dediğim gibi şuan müsait olmadığım için bakamam. Yarın bakabilirim
Pekala sen bilirsinyarın yazıyorum o zaman