Oracle VM VirtualBox

LuZkCy

Katılımcı Üye
24 May 2020
332
128
Türk Hack Team
Selamın Aleyküm Üstlerim ve Dostlarım bugün sizlere Oracle VM VirtualBox'ta aldığım bir hatta hakında yardım veya bilgi almak istiyorum.
Öncelikle arkadaşlar ben önceden KaliLinux makinesini kullanıyordum hatasız bir şekil de ardından Window'a 10 la Oracle VM VirtualBox Makine açmayı istedim ve başardım ama ovs dosyası olarak yapmadım verdiği hatta 0x80070056 bu oldu ben de bunun hatasını birçok yerde araştırdım ve birçok bilgi buldum fakat hiçbir bilgi yararlı olmadı ben de bunu ios olarak indirdim ve VirtualBox'a yükledim ve hatta almadan yaptım fakat bu sefer de önceden kullandığım kalilinux makinesi hatta verdi hatta ise şu.


yiZdAR.png
 

RageUnseen

Adanmış Üye
29 Ağu 2015
6,880
248
İstanbul
Virtualbox E_fail 0x80004005 hatası
Virtualbox'ın ansızın E_FAIL 0x80004005 kodlu hatayı verdiğinde ilgili log dosyasında dünya kadar anlamsız kayıt görebilirsiniz. Hatanın temel nedeni Windows'un sistem dosyalarından bir veya birkaçının zarar görmüş olması. Tamir etmek için sfc /scannow komutunu çalıştırabilirsiniz (sfc: System File Checker).

Şunu bir dener misin dostum..

Yardımcı olmaz ise bu videoyu da deneye bilirsin.

 

Neria54

Yeni üye
9 Ara 2017
44
0
Sakarya
Hocam imaj dosyasının konumunu değiştirdiğinizden dolayı bu hatayı alıyor olabilirsiniz.
Hata ile ilgili daha fazla ayrıntı verirseniz daha çok yardımcı olabilirim belki.
 
5 Haz 2016
115
0
Hocam ben VirtualBox'u tercih etmiyorum açıkçası sebebi şu birsürü sorunla karşılaşıyorsun ve o çözümlerle uğraşmak tamamiyle vakit kaybı en mantıkl olan şey VMware'i yüklemek işini çok iyi çözer.
Yinede isterseniz sizin için kaynaktan bilgi toplayıp derledim buradan ulaşabilirsiniz; https://justpaste.it/3tdep/pdf
İyi forumlar:)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.