Orbit ile hızlı ve kolay dosya, video, flash indirme

bozkurt_44

Kıdemli Üye
18 Nis 2010
2,750
0
30
Özel Kuvvetler Komutanlığı.MAK
ORBİT İLE HIZLI VE KOLAY DOSYA, VİDEO, FLASH İNDİRME
Download
Orbit kolay kullanımlı ve üstün özelliklliklere sahip bir dosya indirme aracıdır. Diğer dosya indirme araçlarına göre birçok artısı bulunan yazılım, Türkçe arayüzü ile daha kolay kullanım imkanı verir.( Türkçe arayüzü etkinleştirmek için programı açtıktan sonra Görünüm menüsünden Language seçeneğinden Turkish seçeneğini aktifleştirin.) Youtube videolarını ve rapidshare dosyalarını indirebilme, siteler üzerindeki flash’ları yakalayabilme, ****link desteği olarak sıralanabilir özellikleri. Tamamen ücretsiz bir yazılım olması da artılarından biridir tabi.
resim1fb5.jpg

Orbit Downloader yazılımı genel olarak dosya paylaşım teknolojisi olan Peer-to-peer ya da P2p olarak tanımlanan 2 veya daha fazla PC arasında veri kopyası oluşturmak için kullanılan network program protokolü kullanır. Orbit hızlandırma teknikleri ile %500 kadar hızlandırma vaat ediyor ama bu sisteminizin ve türkiyenin şartlarına göre biraz zor tabi.
resim2zb5.jpg

Orbit downloader ile flash videoları indirebilir.:Youtubei Google, Myspace, ****Cafe, Dailymotion ve tüm bu tip siteleri kapmasamaktadır. Üstelik Rapidshare.com üzerinden daha hızlı, güvenilir ve daha kararlı dosya indirebilir. Ek olarak, Orbit Downloader dosya paylaşımı yapılan sunucu sitelerini de destekler: megaupload, badongo, filefront, 4shared, turbuupload, depositsiles, filefactory ve daha fazlasını kapsamaktadır. Sadece aşağıdaki adımları izleyip Grab video penceresine videonun linkini kopyala yapıştır yapmanız yeterli olacaktır. Daha sonra sayfadan videoyu süzüp video halindeki dosyayı indirmemiz için file url kısmına listeler seçip download etmeniz yeterli olacaktır.
resim12yn5.jpg




rbit Downloader yazılımı İnternet Explorer, Firefox, maxthon ve opera adlı tüm tarayıcıları destekler, Program kurulum aşamasındaki iken bu broserleri soran ekran geldiğinde işaretlemeniz yeterli olacaktır.
Yazlımın ****link desteği olduğu için hızlı bir şekilde dosya indirebilir.
Tarayıcımız üzerinden http, https, ftp, mms ve rtsp uzaktan sunucu protokollerinden herhangi birinden kolayca dosya indirebilirsiniz.
Programın ana penceresinin üst kısmında bulunan ayarlar düğmesine tıklayarak gelen penceredeki sekmelerdeki ayarlar ile birçok özelliği aktifleştirebilirsiniz.
İlk sekmede genel bazı özellikler sıralanmış ve bazıları default olarak işaretlenmiş durumdadır, bu özelliklerden size uygun olanlarını seçebilir, uygun olmayan seçili öğeleri devredışı bırakabilirsiniz. buradaki ayarlar ile Orbit Downloader kesilmiş yüklemeleri yeniden başlatabilirsiniz.
resim3mk4.jpg

Dizin sekmesinde indirilen dosyaların otomatik olarak nereye konumlanacağını gösteren kaydedilme dizinini belirleyebilirsiniz.
resim4xj2.jpg

İndirme bağlantı sekmesinde ise, dosyayı indireceğiniz sunucu ile kaç defa bağlantı yapacağınızı, buradaki bağlantı sayısından sonra sunucu ile bağlantı kurulamazsa dosya indirme işlemi iptal edilecektir. İndirilen dosya için indirilme bağlantı tarihini aktifleştirirseniz download edilen dosyaların bulunduğu kısma geldiğinde indirilme zamanını ayrıntılı olarak görebilirsiniz. Ve arka planda uygulamanın çalışması için en son seçeneği aktifleştirin.
resim5fz1.jpg

Sınırlar sekmesinde, en fazla kaç tane dosyayı aynı anda indireceğinize, tekrar deneme sayısını, hız sınırını ve bellek boyutunu ayarlayabilirsiniz.
resim6ai4.jpg

İzleme dizinlerinde indireceğimiz videonun indirmeden önce izlenebilmesi ile ilgili ayarları ayapabileceğimiz seçenekler gelir ve bu kısımda kullandığımız browser’i programımıza tanıtabiliriz.
resim7wf4.jpg

Antivirüs sekmesinde indireceğimiz dosyaları otomatik olarak virüs taramadan geçirebileceğimiz ayarların olduğu kısma geliriz bu kısımda yüklü olan antivirüsümüzü ayarlamamız yeterli olacaktır.
resim8he6.jpg

Vekil suncu(Proxy) kısmında bir Proxy ayarlayıp bazı kısıtlama getirilecek sitelerden daha rahat indirme yapabiliriz. http, http ve sockss desteğine sahiptir. programımız
resim9ir2.jpg

Sesle uyar sekmesinde ise herhangi bir sorun yada işlem karşısında programın bizi sesle uyarması için gereken ayarlamaları yapabilirsiniz.
resim10uq2.jpg

Bu ayarları yaptıktan sonra programımız ile dosya indirmeye başlayabiliriz.
 

boydanger

Yeni üye
13 Ara 2010
26
0
Kardeş buna pek gerek kalcağını zannetmiyorum İDM var patch - key dersen nette dolu hem İDM daha hızlı bundan emin ol yinede tşkler
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.