Organik Instagram takipçimi nasıl arttırırım?

Talepo

Yeni üye
17 Eki 2020
5
2
Merhaba , bi sayfa açacağım oyun sayfası fakat hiç takipçi gelmiyor " daha önce denedim " ne yapmam gerekli , Gt , sfs fln yapmıştım.
 

Vepers

Kıdemli Üye
26 Ara 2015
2,297
30
21
İstanbul
Cevap: Instagram sayfa büyültme (botsuz)

Hocam içerikleri sürekli atmanız ve etiket eklemeniz gerekmekte geri takip yerine oyun içerikli postlar atıyor iseniz daha büyük oyun sayfalarının altına sürekli yorum ve o sayfanın takipçilerine rahatsız etmeyecek mesajlar atabilir ve postları beğenen insanları takip edebilirsiniz çok emek isteyen bir şey diye düşünüyorum.
 

Ghost Killer

Yaşayan Forum Efsanesi
13 Ocak 2019
11,239
7,716
Cevap: Instagram sayfa büyültme (botsuz)

Merhaba,

Örneğin sayfanız mizah sayfası. Etiketlere mizah, komedi vb. yazın ve orada bulunan sayfaları takip edin o sayfalara yorum yapın takipçileri sizi takip edebilir, instagram reklam verin ve kitlenizi büyütün. Hazır gönderiler değil doğal ve kaliteli içerikler yapıp yayınlayın. Bu sayede takipçi sayınız düşmez, aksine artar. Diğer sayfalar ile de iletişime geçerek reklam verin. Sayfanıza özen gösterin. Bu sayede daha hızlı büyüme ve kitle edinme yapabilirsiniz.

İyi forumlar.
 

'PedroDavis

Kıdemli Üye
24 Haz 2015
2,336
190
112
Cevap: Instagram sayfa büyültme (botsuz)

Merhaba,

Her şeyden önce hedef kitlenizi ve sektörü iyi tanımanız gerekiyor. Aynı konsepti kullanan büyük sayfalara reklam verebilirsiniz, gönderilerine yorum yapabilirsiniz. Ufacık bir kitle yakaladığınızda Instagram'ın her özelliğini kullanmalısınız(Reels, IGTV, Live, Story vs. vs). Takipçileriniz ile etkileşimde olmalısınız (gelen yorumlara yanıt vermek gibi), yukarıda da belirtildiği gibi hashtagleri bol bol kullanmalısınız, her sayfada bulunan postları veya old denilen eski postları kullanmamalısınız.
 

ICHIDH

Uzman üye
25 Eyl 2013
1,531
3
Erzurum
Merhaba , bi sayfa açacağım oyun sayfası fakat hiç takipçi gelmiyor " daha önce denedim " ne yapmam gerekli , Gt , sfs fln yapmıştım.

Ciddi anlamda uğraşman gerekiyor, içeriklerin özgün dikkat çekici ve güzel görünmeli, sürekli güncel olman gerekiyor, paylaşımların gündemle paralel olmalı. Paylaştığın gönderideki tag ler önemli onları özenle seçerek daha fazla kitlenin gönderilerini görmesini sağlayabilirsin, bu şekilde biraz büyüdükten sonra çekilişler yapabilirsin, misal her hafta veya her ay düzenli çekilişlerle oyun, ekipman hediyeleri vs.
 

Kloys

Üye
2 Nis 2020
124
0
Merhaba,
Hocam en iyi yöntem tüm arkadaşlarınızı takip ettirerek deneyebilirsiniz hikayelerinde paylaştırın birazda sabırlı olucak olursanız iyi yerlere gelirsiniz amacınız para kazanmak ise çok daha farklı şeyler denemenizi öneririm.
 

Memati'

Co Admin Yardımcısı
7 Nis 2020
2,296
3,540
Merhaba, sahte takipçi yoluna gitmeyin size bir arkadaşımın yaptığı başarılı bir yöntemden bahsediceğim. Kendi şahsi hesabınızdan tanımadığınızkişileri davet edin
isteğinizi kabul ederse onu sayfanıza yönlendirin sayfanızı ona tanıtın. 6-7k takipçiye ulaştıktan sonra gerisi gelir. Hashtag kullanın özgün içerikleriniz olsun sizin bir farkınız olsun. :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.