İMZASIZ
İMZALI
İMZALI
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Susuyorum kardeşim susuyorum konuşmak istemiyorum.Elinize sağlık, umarım yangınlar en kısa sürede son bulur..
Kardeşim, Atatürk hüzünlendiği vakit İzmir'de, İzmir'e ilk girdiğinde yanındakilere hangi cümleleri kurmuş ve daha sonra sigara içmiş mi araştır ve öyle yaz. Bu resimde dolu dolu mesaj var, anlayana!Hocam bu işte Bi terslik var konu orman yangını Atatürk sigara içen fotoğraf koymuşsunuz. Düzeltin bence.
Gizli anlam var diyorsan vardır. Benim o konularda fazla bilgim yok kusura bakma.Kardeşim, Atatürk hüzünlendiği vakit İzmir'de, İzmir'e ilk girdiğinde yanındakilere hangi cümleleri kurmuş ve daha sonra sigara içmiş mi araştır ve öyle yaz. Bu resimde dolu dolu mesaj var, anlayana!
Kusurluk birşey yok. Hepimiz öğrenmeye açık ve eleştirileri olumlu bir şekilde karşılamak zorundayız, şahsımca öyle olmalı güzel bir ortam ve gelişime müsait bir birey olmak istiyorsak.Gizli anlam var diyorsan vardır. Benim o konularda fazla bilgim yok kusura bakma.
Doğru dediniz hocam. Neyse iyi geceler.Kusurluk birşey yok. Hepimiz öğrenmeye açık ve eleştirileri olumlu bir şekilde karşılamak zorundayız, şahsımca öyle olmalı güzel bir ortam ve gelişime müsait bir birey olmak istiyorsak.
Fakat artık insan topluluğu denilen körlerin arasında aynı havayı solmaktan midem bulanıyor. Bazı insanların beynini tavuğa taktığımızı varsayarsak tavuk, kümesin yolunu bulamaz!
Sağolun moderatörümCok iyi olmus elinize saglik
Ellerine sağlık tasarımı beğendim ayrıca umarım ki ülkemizdeki bu yangınlar son bulur keşke ülke olarak böyle şeyler için de baya önlemlerimizi alsaydık çünkü her sene ülkemizde yangın çıkıyor eğer önceden daha iyi bir önlem alsaydık yatırım vs yapsaydık belki şimdi bunlar olmuyor olurduİMZASIZ
![]()
İMZALI
![]()
![]()
Eline sağlık, ciğerlerimiz yanıyor...İMZASIZ
![]()
İMZALI
![]()
![]()
Diyanete o kadar ödenen bütçeden bu tür olabilecek potansiyel tehditlere karşı önlem almamak... Birşey demiyorum.Ellerine sağlık tasarımı beğendim ayrıca umarım ki ülkemizdeki bu yangınlar son bulur keşke ülke olarak böyle şeyler için de baya önlemlerimizi alsaydık çünkü her sene ülkemizde yangın çıkıyor eğer önceden daha iyi bir önlem alsaydık yatırım vs yapsaydık belki şimdi bunlar olmuyor olurdu![]()
Sağolun...Eline sağlık, ciğerlerimiz yanıyor...
Teşekkürler hocamEline, emeğine sağlık.
Boyle Tasarimlari Nasil Ve Nerden Yapiyorsunuz Ogrene Bilirmiyim?İMZASIZ
![]()
İMZALI
![]()
![]()
Öncelikle teşekkür ederim dostum şunu belirteyim ki tasarımcı değilim canım sıkkın veya istediğim zamanlar yapıyorum. Adobe programlarını kullanıyorum. Çoğu adobe programlarını Ps, Ai vs. Aşama aşama gidiyorum, her programları kullanmaya çalışıyorum. Tasarımcıları takip edip, tasarım sitillerine bakıyorum, güncel katman efektlerine tasarım yapacağım sıra taratıyorum bakıyorum.Boyle Tasarimlari Nasil Ve Nerden Yapiyorsunuz Ogrene Bilirmiyim?
Varolun hocam teşekkürler.Eline emeğine sağlık kardeşim