- Konuyu başlatan
Sağol hocam. Umarım umarım, yangın sönse de ciğerimizde ki sinir diner mi bilemiyorum.Ellerine sağlık abi umarım yakın zamanda söner ciğerlerimizin yangını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol hocam. Umarım umarım, yangın sönse de ciğerimizde ki sinir diner mi bilemiyorum.Ellerine sağlık abi umarım yakın zamanda söner ciğerlerimizin yangını
Anlattigin Icin Tesekkurler Sadece Bi Kac Logo sizinki gibi Tasarimlar Falan Yapmak istiyorum Ama Hic Yaratici Degilim Tasarim Becerimde Yok Bunun Icin Eger Guzel Yapay Zekalar Varsa Bildiginiz Onere Bilirmisiniz BanaÖncelikle teşekkür ederim dostum şunu belirteyim ki tasarımcı değilim canım sıkkın veya istediğim zamanlar yapıyorum. Adobe programlarını kullanıyorum. Çoğu adobe programlarını Ps, Ai vs. Aşama aşama gidiyorum, her programları kullanmaya çalışıyorum. Tasarımcıları takip edip, tasarım sitillerine bakıyorum, güncel katman efektlerine tasarım yapacağım sıra taratıyorum bakıyorum.
Tasarımcı olmadığım için bilmiyorum doğru ve seni tatmin edici bir yanıt verebildim mi, tekrardan iyi günler dilerim dostum
Yapay zeka ile işim yok kardeşim benim.Anlattigin Icin Tesekkurler Sadece Bi Kac Logo sizinki gibi Tasarimlar Falan Yapmak istiyorum Ama Hic Yaratici Degilim Tasarim Becerimde Yok Bunun Icin Eger Guzel Yapay Zekalar Varsa Bildiginiz Onere Bilirmisiniz Bana
Tasarımın Gerçekten Harika Olmuş Eline SağlıkİMZASIZ
![]()
İMZALI
![]()
![]()
EyvallahTasarımın Gerçekten Harika Olmuş Eline Sağlıkumarım orman yangınları artık son olur....