Örümcek Ağı Taktiği - Wi-fi ile PC Hack

RedHackNes

Kıdemli Üye
1 Tem 2015
3,344
15
Nereye...
Bunu şöyle kullanmak mümkün mü?
Telefonu modem olarak kullanılıyor ya yani kişisel erişim noktası olarak
bunu da yapabilirmiyiz ?
 

MichealSofting

Katılımcı Üye
24 Haz 2015
813
0
Çalışma mantıgını çok merak ettiğim bir program ancak şifrelenmis kodları :( nası bir çalısma mantıgı var acaba
 

Daedalus

Üye
11 Tem 2015
216
0
* Modemine şifre koyma ve SSID ni "BELES INTERNET" internet yap ve bir örumcek gibi pusuya yat bekle, merkezi bir yerdeysen birkac saat içinde bir sürü kendini zeki sana kişiler bedava internet bulduğunu sanip seni sömürmek icin ağina bağlanacak ve internetini kullanacak onlar senin internette gezerken sende onlarin şifrelerini, ne yazdiklarini ve ettiklerini bir bir goreceksin. sinek ağa konar ve örümcek onu öldürür.


Eğer birde bunun üzerine dns spoof yaparsan eger google.com.tr adresini trojanli bir siteye yönlendir eğer anliyorsan tabiki kendin yaparsin bir site icine koyarsin truva atini, onlar google’ye bağlanim derken senin tuzagina yakalanmis olur bilgisayarlarina sizarsin tüm kontrol senin elinde olur.

Zaten şifresiz bir ağa bağlanirken işletim sistemi sizi güvensiz ağa bağlaniyorsunuz diye uyarir, uyari sebebi bu iste ama insanlarin %80i ciddiye almiyor, görmezden geliyor daha doğrusu böyle şeylerden haberdar dahi değiller,bunun getirecegi sikintiyi farkinda da değiller.

>>>>> KONU GÜNCEL <<<<<<

Wireshark kullanarak ağ dinleme, ağdaki girilen facebook vb kontrol etme, hackleme.

Evet bir çok arkadaşımızın bildiğini sanıp konuya eklememiştim.
Şimdi yorumları görünce ekleme gereği duydum.

--------

Wireshark ağ kontrol ve facebook hack vb anlatım videosu ;

TIKLA VİDEOYU İZLE (ANLATIM BANA AİT DEĞİLDİR)

Wireshark İndirme : TIKLA İNDİR





Bi Teşekkür Yeter.

Daha önceden böyle birşey düşünmüştüm dinlemiştim paketleri topladım ayıklamak falan çok uzundu ama bu konuyu görünce heveslendim bilmeyenler için yararlı :RpS_thumbup:
 

ᴄʀᴜᴇʟ

Özel Üye
24 Eyl 2013
4,420
57
Ahıska
Forumda ilk defa gördüğüm yararlı bir konu ama videoyu izleyince biraz kafası karışıyor insanın.Wireshark tan sonra bir program daha açıyor bir şeyler yapıyor,anlatıyor biraz karışık geldi bana.
 

xdmobers

Katılımcı Üye
23 Eki 2014
296
0
Reisim herşeyi doru yaptimda mozillaya girince alt c tuşuna bastigimda hiç birşey gelmiyor lütfen yardım edermisin?


Birde Konuya alinti yazarmısın :)
 
Son düzenleme:

onlybeggin

Yeni üye
17 Tem 2015
1
0
dostum bu greasamonkey uygulamasını nasıl kullanacagımızı anlamadım , alt c yaptıgımda bi pencere gelmiyor
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.