Merhaba arkadaslar ,
Size simdiki konumda bir masaüstü web scriptini tanıtacagım , kurulumu gayet kolay olup gayetde kolayda kullanışı vardır. Bildiginiz Masaüstü fakat değişik bir masaüstü yani masaüstünü web sayfanıza atmıs gibi birşey oluyor.Tekrardan özellikler eklenip kodlanmaya hazır bir şekildedir.
Eger ben demo görmek isterim nasıl birşey oldugunu merak ediyorum derseniz ;
Demoya Gitmek İçin Tıkla !
Kurulum : Dosyaları alıp sadece ftp ' nize attıgınız zaman kurulmuş olucaktır
Bir sorun vesayre birşey olursa Özel PM Yoluyla ulaşınız , veya [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz
Dosyayı indirmek için Tıkla !
VirüsTotal Sonucu İçin Tıkla !
Biraz kücük sorunları var bilerek öyle yapılmıs bir sistemdir. Sizin kendi koyacagınız seyler gelecektir oralara
Size simdiki konumda bir masaüstü web scriptini tanıtacagım , kurulumu gayet kolay olup gayetde kolayda kullanışı vardır. Bildiginiz Masaüstü fakat değişik bir masaüstü yani masaüstünü web sayfanıza atmıs gibi birşey oluyor.Tekrardan özellikler eklenip kodlanmaya hazır bir şekildedir.
Eger ben demo görmek isterim nasıl birşey oldugunu merak ediyorum derseniz ;
Demoya Gitmek İçin Tıkla !
Kurulum : Dosyaları alıp sadece ftp ' nize attıgınız zaman kurulmuş olucaktır
Bir sorun vesayre birşey olursa Özel PM Yoluyla ulaşınız , veya [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz
Dosyayı indirmek için Tıkla !
VirüsTotal Sonucu İçin Tıkla !
Biraz kücük sorunları var bilerek öyle yapılmıs bir sistemdir. Sizin kendi koyacagınız seyler gelecektir oralara
Son düzenleme: