Osmanlı Devleti (Dev Kaynak)

smk

Üye
27 Mar 2008
67
7
abiler siz olmasanız biz bunları nereden öğrenecektik hepinizden
ALLAHRAZI OLSUN!..
________________________________________________________
OFLU'YA ASALET SORULMAZZ!..
 

mecnun_bey

Uzman üye
24 Haz 2007
1,720
0
Karadeniz
Paylaşım için tşekkür ederim...

Yüreğine bileğine aklına herşeyine sağlık...


Allah razı olsun binlerce kez alıntı yaptım bende buradan büyük bir arşiv ve insanlara kaynak...


Paylaşılmayan bilgi yok olmaya mahkumdur...

Tşkler...

Emeğe Saygımız Sonsuzdur !!!
 

psychonur

Yeni üye
25 Haz 2008
32
0
Tarihimizi Öğrenmek İsteyen Gençler İçin Çok iyi bir Çalışma olmuş emeğine sağlık saolasın
 

hilalteam

Üye
6 Ağu 2008
56
1
istanbul
Geçmişini bilmeyenlerin,gelecekleri yoktur onlara düşen pay emperyalistlerin köleleri olmaktır.En çok ihtiyacımız olan tarih şuurumuzun canlandırılması için yaptığınız bu güzel çalışma her türlü takdire şayandır dostum.İçimizdeki işbirlikçilere rağmen geçmişimizi öğrenerek gelecekte milletimizi tarih sahnesindeki liderlik tahtına çıkarmak temennisi ile sonsuz teşekkürler.
 

GökçeBala

Yeni üye
13 Ağu 2008
9
0
Ne demişti ulu biri '' Türk çocugu ecdadını tanıdıkça, daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.'' bu büyük paylaşım bile eksik kalıyor ecdadımızı geldiğimiz yeri unutmamak için. Ellerine sağlık güzel paylaşımdı bilmediğim bölümlerde varmış.

Okul yıllarında çalışmaktan sıkıldığımız şeyler şimdi nasılda gün yüzüne çıkıyor görüyorsunuz değilmi..

Daha geçenlerde haberlerde izledim. Amerika insani yardım adı altına gizlenerek savaş gemilerine bilmem kaç bin tonluk silah ve mühimmatı doldurmuş Gürcistan' a ***ürmek üzere boğazlardan geçirmeye çalışıyor. Montrö antlaşması da işte burada devreye giriyor. tarih kitaplarında okumak zorunda kaldığımız antlaşma sayesinde adamları boğazdan geçirmiyoruz.
 

77enes77

Yeni üye
14 Eyl 2008
24
0
çok Güzel Ellerine Sağlık Osmanlıyı Tanımak Lazım O Bir Tarih Deviydi özellikle Son Dönemlerindeki Direnişlerine Hayranım
 

nuvanda23

Yeni üye
19 Eyl 2008
16
0
ANKARA
ELİNE ve EMEĞİNE SAĞLIK KARDEŞ....İŞTE TARİHİMİZ İŞTE OSAMANLIMIZ ...İMPARTORLUK YIKILMADI DEVAM EDİYOR ÇÜNKÜ OSAMANLININ TORUNLARI BURADA...BİR ZAMANLAR ÜÇ KITAYA SAHİPTİK...BU BÜTÜN DÜNYAYA YETER ...(GİTİK AMA GELMİYECEĞİZ DEMEDİK GÜN GELİR YİNE DÖNERİZ...)....BU ATALARIMIZIN DEDİKLERİDİR....
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.