Ösym Ek tercih

Farazi1

Katılımcı Üye
19 Nis 2016
726
1
para yatırıncamı sistem aktif olacak acaba?

İyide ziraat bireysel bankacılıktan baktım ösym ye herhangi bir para yatırılmıyor iki üç gündür takip ediyorum ama ek yerleştir ile ilgili bir madde yoktu.

Ayrıca duyuruda diyor ki:

Ek yerleştirme ücreti, tercih süresi tamamlandıktan sonraki ilk resmi iş günü saat 23.59’a kadar yatırılabilecektir. Bu süre tamamlandıktan sonra ek yerleştirme ücreti yatırılamaz. Bankalardan ücret ödeme işlemleri, resmi iş günlerinde ve resmi iş saatlerinde yapılacaktır.

Yani tercih yaptıkdan sonra mı ödeyeceğiz akıllara ilk bu soru gelir ama tam olarak belirtmiyorlar ayrıca tercih de yapamıyoruz ee nasıl olacak bu işe ?
 

H4Xr

Üye
28 Haz 2016
150
0
Tamam beyler ösym sitesine girin doya doya yapın ben yaptıyorum şuan garanti bir bilgi dikkata alın şunuda.
Eyer meslek 2 yıl geçiş hakkını kullanacaklar varsa ki vardır il dışını hep yazın size tavsiye istanbul çıkmıyor asla bilginize.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.