ösym tercih üniversite

rotzfrech

Katılımcı Üye
24 Ocak 2012
341
0
Arkadaşlar çok çaresizim bunaldım 3. senemdi bu sene okul puanımda düştü tercih sıralamam ;
TM 3 DE 260 BİN
TS 2 DE 190 BİN

BURALARDAN TERCİH YAPMAK İSTİYORUM EK OLARAK TM1 TM2 SIRAMALARIMDA 260 BİN

'' ULUSLARARASI İLİŞKİLER , SAĞLIK YÖNETİMİ , OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ
İKTİSAT(İNGİLİZCE) SPOR YÖNETİCİLİĞİ '' SİZCE MESLEK ALANI NEKADAR GENİŞ ÖNERİRMİSİNİZ ?

EK OLARAK ULUSLARARASI İLİŞİKLERMİ ULUSLARARASI TİCARETMİ BU KONUDADA KAFAMA COK TAKILDI LÜTFEN YARDIMCI OLUN TEŞEKÜRLERR
 

Novic

Katılımcı Üye
29 Ağu 2015
467
0
Merhabalar , bu belirlediğiniz meslekler arasindan ben olsam Uluslarasi İlişkilere yonelirdim hem önü açik yani diplomatlık veya konsolos calisani olma yonunden hemde aciktan alicağın ya da okul tarafan çap olarak yapabileceğin bir işletme programi senin üst duzey yöneticilik kadrolarına getirebilir .
 

AytugEren1

Yeni üye
30 Eki 2015
34
0
Eskişehir
Dostum, aklında kesin bir bölüm olmadığı için buraya gelip yazmışsın belli ve bende sana şu tavsiyeyi verebilirim. Üniversite hayatı bölümün güzelliğinden öte kendini nasıl geliştirdiğine ve kendini şirketlere nasıl pazarlayabildiğine bakıyor. Yani hayatını seçeceğin bölüm değil sen şekillendireceksin. İktisat okuyup şu anda yönetmen olan, tarih okuyup şu anda tasarım yapan, bilgisayar okuyup şu anda turizm sektöründe çalışan bir sürü insan var üniversitede. Yani bu kadar bölümlere takılma hepsinin iyi yanları, kötü yanları var önemli olan sensin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.