Otobüslere bedava binme taktiği

CastieLx

Yeni üye
18 Eki 2013
17
0
bildiğiniz gibi sosyal mühendislik ile sadece hack yapılmaz bir çok çakallık yapılabilir bunlardan birisi de otobüslere beleş binmek.

durakta bekliyoruz ve otobüs gelince ya abi ben az önce yanlış otobüse binmişim akbili pasoyu kartı vs ona bastım diyoruz tabi bunu masum bi suratla söylüyoruz, adam da tabi geç kardeşim diyor, olay bu kadar :) adam sonuçta paranız boşa gitmesin diye 2. kez bastırmaz içiniz rahat olsun. çok vıdı vıdı yaparsa basıp geçersiniz tabi ama düşük bi ihtimal.
 

sayangku

Üye
4 Ağu 2011
69
5
denemişligim var zamanında işe yarıyor ama geçti bizden artık arka kapıdan binersen takarsın artık en etkili yöntem :)
 

DeneyimsizDenek

Özel Üye
20 Şub 2011
11,756
91
34
Gökyüzü
Ogrenciyseniz ise yarar :D Hele bir de karda yagmurda camurda iseniz tamamdir :)

Adanaya ilk geldigimde otobuse bindim.İlk haftam.Kentkart arkacebimde ama otobus tiklim tiklim.Ben kendime bastim iyi hos da gelen gecene de ben basmisim haberim yok :) cebim makinanin dibinde olunca vicdansiz makina parami kemirmis :) 15tlden geriye bes lira kaldi.Kim bilir kimlere kart bastim :D sonra alistim sistemini ogtendim tabi :D
 

Akrep4136

Uzman üye
23 Haz 2013
1,129
0
TAOW
İnsan gibi söyle heryerde ihtiyacım var, ulaşım, giyim, yemek hertürlü ihtiyacını karsılarlar burası TÜRKİYE Eyvallah
 

xeminx

Yeni üye
7 Kas 2007
3
0
Ankarada olmaz bildiğim kadarı ile. 75dk içinde kartı tekrar basınca Aktarma diyip para almıyor.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.