Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ipsi varsa rahat patlatirsin ddos tollar ile Bu cok populer ama calisiyomu bilmiyorum ipsi elinde var ise her tool ile ddos atabilirsinBir oyuna nasıl ddos atabilirim mesela robloxta bir oyuna oyunun ili ve portuna erişebiliyor um bulabiliyorum fakat hangi ddos aracını kullanabilirim onu bilmiyorum
okadarini veremiyorum yasakmesela örnek bir tool varmı çalışan sağlam
nasıl yasak ben bazı konularda görüyorum adamlar github link paylaşmış ve ya direkt yazmış öyle yapılır böyle yapılır diyeokadarini veremiyorum yasak
Oyuna saldiridan bahsediyoruz Ddos nasil atilir konu basliklari altinda olanlardan degil oyunda ddos atarsan yasak ve riskli olurnasıl yasak ben bazı konularda görüyorum adamlar github link paylaşmış ve ya direkt yazmış öyle yapılır böyle yapılır diye
VDSm var sadece tek gerekli olan tool güzel ise yariyan bı tool olsa sorun çözülürKullanacağın aracın sunucuya göre ddos atması gerekir her tool işe yarar diyemeyiz. Diğer bir taraftan eğer sunucu 2 3 kişilik Server sunucusuysa işe yarar ama normal oyunun sunucusuysa zaten ddos koruması vardır ayriyeten ev ağından yapılacak saldırı sunucuyu yormaz bile.