Oyun Hakkında İçeri Koş

mertcan2518

Katılımcı Üye
26 Haz 2015
338
0
Malatya
Arkadaşlar öncelikle hevesimi kırmayın ve lütfen yardım edin şimdi benim bilgisayarda 4 gb ram var 8 gb flaş var readybost yaptığımda 5mb hariç diğer bölümü kullanıyor .

6 gb ram isteyen bir oyun var diğer sistemim oyunu karşılıyor oyunu açar mı ve ya readybost etki eder mi evet ya da hayır derseniz teşekkürlerimi ve istediğiniz oyunun linki repack olarak torrentini size atacağım şimdiden teşekkürler.(Gta 5 Dahil)
 

KurokoTetsuya

Kadim Üye
23 Nis 2015
5,028
2
SGA
ReadyBoost fazla etkilemez.
Yani mesela 1 gb ram varsa sende usb'den 4 gb ayırıp 2 gb ram isteyen bir oyunu yüklersen bir fark olmaz readyboost olmadığında nasıl kasıyorsa yine öyle kasar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.