oyun hesap çalmaa :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KAMİL17

Katılımcı Üye
4 Şub 2009
365
0
NİĞDE
s.a beyler herkese kolay qelsn yhaa ben bi arkadaşıma şaka yapcam da onun bi oyundaki hesap adını şifresini biliorm ama onu nasıl değiştireceğimi bilmiorm değiştirdiğim de onun e-mail adresine yeni ad ve şifre gidecktr bu e-mail adresini nası değiştirebilrm ya da nası hesap adını habersz bi şekilde değiştiririm yardımlarınz içn teşekkür ederim saolun :)
 

by_RcP

Üye
3 Ağu 2010
212
0
kesin bir yanıt degil ama oyuna giriş yaptıktan sonra ayarlar bölümünden mail adresini degiştirip şifresini de degiştirebilirsin Saygılarımla...
 

KAMİL17

Katılımcı Üye
4 Şub 2009
365
0
NİĞDE
yhaa bana artistlik yapıoo hacıı benm ki daha ii die az korkutacam :D siz biliosanız bi bilqisini versenz şimdi değiştirirsem e-mail adresine bilqi gönderir onun içn ondan habersz e-mail adresini değiştirmenin bi yolu yoq mu eğer e-mail adresini değiştirirsem qene bilqi gidio eski e-mail adresine yoq mu çaresi yhaa ??
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.