Oyun Hile Yapım hk

heatshots4

Yeni üye
2 Tem 2016
26
0
Merhaba arkadaşlar ben online bir oyuna hile yapmayı denedim ve fazla başarılı olamadım ama şöyle kodlar buldum onları cheat engine'yle taratmayı denedim fakat sonuç alamadım bir
bakarmısınız

program wpe pro

bu karakteri seçince ki kodlar
...?..+.common.net.APC.functionName.parameters..avatarChanged......
...\..C.common.net.APC.isTrace.parameter.parameters.functionName..........+callBackAvatarChanged
Buda bir Silah kodu
...B..+.common.net.APC.functionName.parameters..equip.......149609881..
Biraz yardım ederseniz sevinirim şimdiden yorumlar için teşşekürler
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Vasmin

Uzman üye
19 Şub 2016
1,029
4
Cheat engine ile kodları bulamamanın sebebi farklı dillerde değerlerin kodlanmasıdır örn ; Para 212
Değiştirmek istediğin değeri 212 diye aratırsan bulamazsın . Kaynak kodlarını önce bulmalısın . atanan değeri bulmalısın mesela s212 diye kodlanmış olabilir .
 

Quiklav

Adanmış Üye
8 Eyl 2016
7,030
56
127.0.0.1
Merhabalar;

Online oyunlarda cheat engine ile pek hile yapamazsınız, bunun için o oyuna özel yapılmış hile programı ile yapabilir, veyahut c++ ile kendi online oyun hilesi yapabilirsiniz.

İyi forumlar. :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.