Oyun hileleri yapımı hk

Atarli61

Yeni üye
19 Ağu 2017
38
0
30
Merhabalar Merak Ediyorum da bu oyun hileleri nasıl yapılıyor nasıl kodlanıyor hani şu mesela cs 1.6 da falan wall hackler falan? :q :q
 

Gbmdpof

Kıdemli Üye
23 Eyl 2016
2,001
11
Merhabalar,

Hileler genelde C# dili ile yazılıyor.Kodlama bilginiz gerekmekte.Oyuna göre değişiyor anlayacağınız.

Aslında genelde C++ kullanılıyor, oyun fonksiyonlarına erişim daha kolay olduğu için. Tabi bu bahsettiğim internal hileler için geçerli.

Hile yapımına gelirsek, istediğin oyun CS 1.6, CS:GO, PUBG ise offset bulmak gibi şeyler ile uğraşmana gerek yok, zaten yabancı topluluklarda offsetler paylaşılıyor.

Mantığını öğrenmek için bir açık kaynak kodlu projeyi inceleyebilirsin. Ayrıca konularıma bakarsan CS:GO hilesi yapımı ile ilgili bir konu açtım fakat ne yazık ki vaktim olmadığı için tamamlayamadım. Belki yardımcı olabilir.
 

w0rmxl

Üye
19 Ağu 2017
68
0
Merhaba her oyun Memory hafızasında belli bi yer kaplar bu yerde ise oyunun verilerini saklar bunları değiştirmeye,yararlanmaya memory hacking yani oyun hilesi diyoruz kısaca örneğin jump değerimiz var diyelim 1x 2x 3x olarak valueleri 1 2 3, jump yeteneği 1 olan karakteri alıp taratıyoruz verimizi jump yeteneği 2 olanı taratıyoruz ve sonuçları azaltarak doğru olanı buluyoruz sonra herhangi bir programlama dili ile programa döküyoruz değerlerimizi (tercihen c++ kullanıyorum nedeni ise directx menülerle uğraştığımdan) ve 3 e sabitliyoruz jump değerimizi en kötü karakterle bile artık 3x olarak zıplıyoruz...Tabi o zaman nakit heçk falan filan yapayım ben dersen o iş olmaz memoryde saklanmıyor o veriler sunucularda saklanıyor...örneğin c++ ile esp box çizeceğiz diyelim öncelikle karakter ile ilgili bilgileri bulmamız lazım sonrasında directx i tanımlamamız programımıza karakterimizin x y z değerlerini bulmuştuk bu değerlere artı değer vererek esp box u muzun boyutlarını belirliyoruz ardından directx fonksiyoları ile çizgilerimizi çiziyoruz :D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.