Oyun Hilesi Yardım

comolokko34

Yeni üye
24 Nis 2015
3
0
Arkadaşlar öncelikle hayırlı geceleriniz olsun. Ben Açık lise bilg. prog. mezunuyum ve programlama merakım var. Özel bir üniversite de 2 yıllık programlama bölümü kazandım ama ilk sene (bu sene) hazırlık okumaktayım. Programlama bilgim yukarıda yazdığım gibi açık lisede olduğu kadar. Yani kaba taslak biliyorum ufak tefek şeyler(textbox yazdırma, label renk değiştirme vs.). Oynadığım bir oyun var PointBlank ve ben buna hile yapmak istiyorum. Cheat Engine ile pointer ve offset bulmak gerekiyormuş yabancı sayfalardan öğrendiğime göre. Bunları buluyorum lakin bunları nerede, nasıl kullanacağım onu bilmiyorum. Örneğin bir wallhack yapıcam ama ben bunu yapamıyorum. Bana aranızda yardımıcı olacak var mı? Bir de şöyle durum var, bu hileleri yapanlar var, ve bunlar 13-15 yaşında sebi sübyan. Yani abileri bir şey öğretmiş ve bunlar da onları ısıtıp ısıtıp piyasaya sürüyorlar. Ve inanır mısınız? Neredeyse hepsine yalvardım(yaşım 20) lakin hiçbiri geri dönüş yapmadı. Cevaplamayanları geçtim, küfür edip dilenci yerine koyanlar oldu. Benim abim de siz olun be gözünüzü seveyim son çarem sizlersiniz. Yorumlarınızı bekliyorum..
 

ASerkanbey

Yeni üye
1 Haz 2014
29
0
Zetsumei yi tanıyorsundur sanırım PointBlank'ta hile uzmanıyım :D ama yardımcı olamam PointBlank basit bir oyun değildir cheat engine ile çok zor önce basit oyunlarla başla derim PointBlank için ben yıllarca uğraştım. Ceyhun Hack biliyorsan onunla ortak çalışıyoruz. İpucu vermek gererkirse Ollydbg öğrenmelisin. Son hilemiz bu PointBlank TR CHack v5.0 Trainer Hilesi Wallhack HızlıBıçak Dahası.. « HileBudur fakat artık çok uğraşmadığımdan ismimi vermesini istemiyorum trainerlere oyun hile dolduğu için 3-4 gün içinde hileleri fixliyoruz sanırım para ile satıcaz yoksa oyunda bıçak maçı falan oynanmıyor.
 

comolokko34

Yeni üye
24 Nis 2015
3
0
Konunun yerini bilmiyorum özür dilerim.
Cheat Engine ve vb ile videoları da gördüm, yorumlarınız için teşekkürler.

ASerkanbey, evet ikinizi de biliyorum. OllyDbg kullanıyorum zaten pointer ve offset buluyorum lakin onları hangi kod ile kullanacağımı bilmiyorum. Uğraşmış olabilirsiniz muhtemelen sizin de yaşınız küçüktür benden şayet büyük olsa kodlamanın paylaştıkça çoğalacağını ve paylaşmanın bu kadar kötü bir şey olmadığını bilirdiniz. Büyük de olabilir varsayımda bulunuyorum.. Ben sizlere bana öğretin sadece buna hile yapayım demiyorum sadece yaptığınız kodlar ile mantığını öğrenmek istiyorum ki başka programlarda bunları kullanabileyim. Dll injector, televizyon izleme, crosshair tarzı bir çok program yaptım c# , vb. ile lakin dll kısmından anlamıyorum. He derseniz ne olursa olsun size öğretmeyeceğim, canınız sağ olsun bu mesleğin okulunu okuyorum ve burada siz öğretmediniz diye bırakacak da değilim. Sabrederim sıkarım dişimi hiç problem değil sizin gibi ben de kendi emeğimle öğrenirim. Size de yorumunuz için teşekkür ederim. Fikrinizi değiştirirseniz; Fb. kullanmıyorum ama fake adresim ; fb.com/topaltavsan adresinden bana ulaşırsanız memnun olurum. Fikriniz kesin ise "yok ne olursa olsun size yardım etmeyeceğim" diyorsanız Sağlık olsun tekrar teşekkür ederim. :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.