Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendi orjinal sitesinden indirdim ve evet öyle birşey olması gerek tam hatırlamıyorumNerden indirdiniz? Ve kaç GB? (12GB olması lazım)
Oyun orjinal değil mi?
Ben Cracklidir sanmıştım ondan bu soruyu yönelttim. Başka bir .exe Uzantısını kurabılıyorsun ama değil mi? 'Eset Online Scanner' i indirip bir taratmanı öneriririm. Çünkü Fortnite çok da sistem özellikleri isteyen bir oyun da değil.
msiexec /i "C:\EpicGamesLauncherInstaller.msi" SKIP_DIRECTX="1"
Bu kod sayesinde kurulum DirectX'i pas geçecek ve siz de DirectX dolayısı ile hata almayacaksınız.
1.Öncelikle kurulum dosyasının adını EpicGamesLauncherInstaller olarak değiştirin.
2.Şimdi dosyayı C sürücüne kopyalayın.
3.Windows + R tuşlarına basın. Açılan pencereye aşağıdaki kodu girin:
Kod:
Kurulum sorunsuz tamamlanınca artık Epic Games Launcher çalıştırabilirsiniz.
Alıntıdır.
Bir denermisin sorununa çözüm olabilir
1.Öncelikle kurulum dosyasının adını EpicGamesLauncherInstaller olarak değiştirin.
2.Şimdi dosyayı C sürücüne kopyalayın.
3.Windows + R tuşlarına basın. Açılan pencereye aşağıdaki kodu girin:
Kod:
Kurulum sorunsuz tamamlanınca artık Epic Games Launcher çalıştırabilirsiniz.
Alıntıdır.
Bir denermisin sorununa çözüm olabilir
malesef olmuyor
Aslın da bu oyun için genel bir problemmiş internetten biraz araştırdım. İnşallah çözüm kaynağını bulursun
olsun yine yapıcak birşey yok uğraşman da birşeydir bende bakıyorumda birşey bulamadım herşey için teşekkür ederim
Oyunu yanlış yerden indirmişsiniz.
https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/download
Buradan indireceksiniz sizin indirdiğiniz torrent.
çok tesekkur ederim oldu sayenizde suan girebiliyorumMerhabalar değerli üyemiz aşağıdaki video yardımcı olacaktır, İyi forumlar dilerim: YouTube Ek olarak; Oyunu yüklerken son dosyaları yüksek boyutta indirilirken durdur başlat yapılırsa dosyalar bozuluyor ve hata oluşturuyor oyun bas...