Oyun İsteklerinizi Bu Bölüme Yapiniz Aksi Taktirde Silinecektir

abidin73

Yeni üye
5 Ocak 2008
3
0
arkadaşlar bana age of empires oyun lasım.hangi seri olursa olsun yeterki full sürüm olsun demo olmasın....şimdiden tşk.ler
 

abidin73

Yeni üye
5 Ocak 2008
3
0
arkadaşlar bana age of empires oynu lasım.hangi seri olursa olsun yeterki full sürüm olsun......
 

waif

Yeni üye
20 Ocak 2013
10
0
Arkadaslar NFS Most Wanted tek link ve halo 2 tek link oyunlarını bulabilirmisinz acaba?
Teşekürler..
 

nazeliva

Üye
2 Kas 2012
220
0
İstanbul
hayır torrenti nasıl kullanacağımı bilmiyorum program yok yani. 14 gb link gerekiyor =)

abicim bu da turkhackteamın anasayfasına yönlendiriyor. ayrıca upload etmeye gerek yok.bir linkinn premium linkini çıkarabilirsen işime yarar. bu arada football manager 2013'ün çalışan sürümüne uygun bir crack çıktı oynadım hata yok fakat türkçesi biraz zayıf yani önemsememiş sürümü.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.