Oyun İsteklerinizi Bu Bölüme Yapiniz Aksi Taktirde Silinecektir

cikuuu

Yeni üye
7 Kas 2010
21
0
İstanbul
Üstad şimdiye kadar bu sayfada oyundan programa serialden crack'e bir çok hizmetinizden faydalandım hepinize çok teşekkür ediyorum. Sizden bir oyun isteğim olacak.

Ehliyet kurslarında kullanılan simülatör programı olan " X-Vehicle " yi bulabilir miyiz? Bu oyuna çok ihtiyacım var.
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim
 

kzyavc

Katılımcı Üye
20 Nis 2015
801
0
Clasroom Aquatic adlı oyunun indirme linkini atar mısınız full sürüm olsun nütfen.
 

tempatik16

Üye
23 Eyl 2013
225
0
Kostarika
****l gear solid 5

başlıktaki oyunun crack li güncel sürümünün olduğu bir site varsa bildiğin iyi olur rarbg den indirdim ancak win 8.1 de çalıştıramadım :inv
 

metin40

Katılımcı Üye
23 Nis 2012
289
0
K.Maraş
Arkadaşlar bu konu 2012 de açılmış, ben sizin için kendim oyun istek bölümü açtım. İmzamdaki linkten bakabilirsiniz...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.