oyun parası alma sitelerine güvenmelimiyim

yahweh

Yeni üye
5 Ağu 2012
15
0
Bende reklamdan nefret ederim ama oyunyardim.com ucuz fiyata satıyor :)... Ama rappelz stokları yoktu en son :D...

Gamesultan birçok oyunun Türkiye distribitörü, ona güvenmeyecende kime güveneceksin. Tüm bu tarz sitelerle 3 aşağı 5 yukarı aynı problemi yaşarsın. Sen kod çeksende yaşarsın oyun içi hizmet alsanda yaşarsın. Ama bu tarz problemleri max 3 gün içinde düzeltiyorlar. Mesela ben ep çektim oyunyardim'dan yüklemeye çalıştım kod yüklenmiş diyor... Giriyorum çıkıyorum yok ep benim charda değil, girdim canlı desteklerine anlattım adama id pw mide verdim girmiş denemiş onda da aynı...Sonra siteye yükleme çekme falan filan saatlerine baktı, bizlik bir hata yok dedi. Sonra dedi ki kodlarda genelde bir hata çıkmaz, bu tarz hata genelde gameforge firmasından kaynaklıdır, yarın tekrar dene aynı hatayı veriyorsa gir chara tekrar bak, paskalya vs gibi günlerde veya bazen siteden kaynaklı zamanlar oluyor.. Aslında bozduruyorsun ama sitede gözükmüyor, bazen charda gözüküyor, bazen 3 saat sonra tekrar girişl yapıyorsun bakıyorsun harbiden bozdurmuşsun... Silkte de arkadaşımda hata vermişti ama o kendi hatası farklı chara bozdurmuş :D...
Kısacası kodlu ürünlerde güvenebilirsin bu tarz sitelere ama oyun içi hizmette uygun ve ucuz stok arıyorsan ben derim ki oyunyardim.com a bir de gamesiparise bak. Ama her sitede olduğu gibi bu sitelerde de ucuz stok için beklemen ve hızlı olman gerek.
 

Baysal

Y.İ. ve ÜDY Kurulu Başkanı
21 Eki 2012
15,746
1,526
Game sultan büyük bir şirket joygame ogame ve birsürü oyun şirketine sponsor ayrıca korkma bakkaldan ekmek alıyor gibi alabilirsin.
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.