Oyun Patch Ve Yama istekleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TRojenick

Katılımcı Üye
15 Eki 2012
602
1
Arkadaşlar Doğru Yeremi Yazıyorum Bilmiyorum Yanlışsa Affola Benim İşletim Sistemim 2.8 ghz 256 mb ekran kartı 2gb ram bu sistemi desteklicek bir naruto pc oyunu arıyorum yardım edebilicek varmı ?
 

alp3446

Yeni üye
30 Ocak 2013
1
0
Manisa
Star Wars Knights of the Old Republic ,, Prototype 2 ,, Terminator Salvation bu oyunların türkçe yaması lazım arkadaslar acill cevap yazarsanız sevinirim. Bide Dll Files Fixer Programını Nasıl Full yapacam. Dll Files Fixer programı ile ilgili crack/serial/patch felan varsa acill cevap yazın şimdiden çook teşekkür ederim.

Arkadaslar Terminator Salvation ,, Star Wars Knights of the Old Republic,,Prototype 2 türkçe yamalarını arıyorum. bulursanız sevinirim. bide Dll files fixer programını full yapmak istiyorum. Dll files fixer çalışan patch/crack/serial key bulursanız sevinirim. Bide Crysis 3 Türkçe Full war indirmek istiyenlere link : Crysis 3 Türkçe Full » (TeknoMobil) Tam Sürüm Yazılımlar, Full Program İndir, Full Yazılımlar Arkadslar Simdiden Tsklerrr..
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

tr0jen1234

Yeni üye
17 Ara 2012
4
0
cs 1.6 için eskiden bomba gönderdom kantır hanzolar kazandı diye bir ses paketi vardı bu yamayı bulabilirmiyiz acaba?
 

qralp1c

Yeni üye
24 May 2013
5
0
Atara Atar Gidere Gider Biz THT Çocuğuyuz Alayına Gider !

Dinime,Vatanıma,Milletime,Adetime Ve Örfüme Karşı Gelenin Haddini Bildirmek Benimde Boynumun Borcu Olsun !

TEK HEDEFİM DEFACE TEAM !
 

DarkBlue007

Yeni üye
10 Tem 2013
13
0
Prototype için bi dil yaması varmı bulamadım yardımcı olursanız sevinirim . Ve bu yamaları kendim yapmak istiyorum bu mümkünmü. bide Call Of Duty MW3 dil yaması istiyorum
 
Son düzenleme:

Receiver

Yeni üye
19 Tem 2013
6
0
Merhaba arkadaslar sizden yardim istiyorum acaba bi verecegim sitedeki oyunu türkce yapabilirmisiniz cok süper bir oyuna benziyor ama türkce degil tam anlamioyrum bazi görevleri gecen googleye hack the game türkce yazdim bi site cikti ilk basta ona tikladim ordan türkce sürümünü indirdim ama türkce sürümünde bir hata cikiyor hata ilk görevde adami bilgisayarina giris yapip cd hackingtoolz yazdigimda hemen yanit vermesi gerekirken komut yannis dedi acaba bunun türkcesini yapabilirmisiniz?

HackTheGame - the free Hacking simulation game

Türkce sürümünüde burdan indirdim

HACKTHEGAME TÜRKÇE.rar download - 2shared
 

baronking1

Üye
25 Eyl 2013
177
0
aydın
merhaba arkadaşlar hepinize kolay gelsin

ben counter strike ta kemal sunal, şener şen, ilyas salmanın seslerinden oluşan köylü versiyonu olarak bilinen radyo yamasını arıyorum elinde olan veya sağlam bi linkini bilen varsa paylaşabilir mi acaba ?
 

yertua

Katılımcı Üye
7 Ocak 2013
372
0
Call of Duty 4 - Modern Warfare (Одиночная игра) türkçe yaması lazım rusça
 

dgukan19

Yeni üye
20 Nis 2014
5
0
Abi pes 2010 become a legend editör hilesi verirmisiniz.

Abi acil FİFA 2008 CRACK lazım hiçbiyerde bulamıyorum...

Selam arkadaşlar Acil FİFA 2008 CRACK . lazım , lütfen yardım edin...

Abi lütfen fifa 2008 crack , olan versin . Acill.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

darica60

Katılımcı Üye
22 Haz 2014
451
0
pes 6 için türkçe spiker yaması varmı şimdiden teşekkürler (kardeşim çok seviyo :D )
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.