Oyun Reklamı

kadiryigit3

Uzman üye
29 Ocak 2016
1,309
0
Arkadaşlar Bir Oyun Var ve O Oyun Sevilen Bir Oyun Eski Bir Oyun Bu Oyunun MultiPlayerini bilen Çok Az Sayıda İnsan Var ve O Oyunda Tek Türk Serveri Bana ait Acaba Nasıl yayabilirim ?
 

Delphoi1

Katılımcı Üye
9 Ara 2017
644
0
KKTC
Arkadaşlar Bir Oyun Var ve O Oyun Sevilen Bir Oyun Eski Bir Oyun Bu Oyunun MultiPlayerini bilen Çok Az Sayıda İnsan Var ve O Oyunda Tek Türk Serveri Bana ait Acaba Nasıl yayabilirim ?

Hmm nasil bir oyun o oyunun ismi ne ve o oyun pc mi yoksa mobil oyun mu guzel ise o oyun youtube site vs paylasim yaparak serverini paylasarak yayabilirsin o oyunu guzel ve akici bir oyun degilse kimse oynamaz oyunu servere de girmez once oyunun guzelligi eglencesi zevki onemli
 

tarife21

Üye
3 Nis 2012
167
0
İstanbul
instagram oyun sayfalarına bak güzel bi takipçili etkileşim alan sayfaya reklam teklif et ya hikaye ya da duvara senin serverin insta sayfasını etiketliyerek reklam yapsın çok faydasını görürsün bence.
 

Pedo

Üye
3 Ara 2015
136
0
Şu sıralar sadece SA:MP tutuyor, Vice City'de fazla tutabileceğini pek sanmıyorum. SAMPta özellikle Role-Play sunucular olduğu için. Vice City'e RP eklersen reklamını yapıp daha çok kitleye ulaşabilirsin.
 

thedarkblue11

Katılımcı Üye
14 Mar 2017
955
0
index.php?
Dostum yernde olsam şöyle yaprım ;
Wp sitenn panele girerim sayfa yönlendirme olarak reklam sayfasının linkini koyarım bu sayede admin düzeltene kadar öle kalır ve ya admin pass değişirsin site kapanana kadar reklamın kalır :) ( Beleş )
 

Jobs

Kadim Üye
15 Eki 2014
5,122
4
-
Yüksek takipçisi olan sayfalar ile anlaşıp reklam yaptırın, karşılıklı reklam da yapabilirsiniz. Google sponsor olup reklam vermeyi deneyin. Facebook yüksek üyeli gruplarda konuların altına yorum yapın. Yavaş yavaş duyurursunuz oyunu, kolay gelsin :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.