Oyun Sunucusu veya TS3 Çökertmek

  • Konbuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç tarihi
K

Kayıtsız Üye

Ziyaretçi
Selamlar dostlar,
Ben yazılım vs. işlerine biraz yeni girmiş bir insanım, zaman buldukça bir şeyler yapmak için uğraşıyorum. Şimdi sorum başlıktan da anlayacağınız üzere nasıl "server" veya "TS3" çökertebileceğimdir. Detaylı bir şekilde yardımcı olursanız ne mutlu bana. Hiçbir şekilde insanların keyiflerini kaçırmak için kullanmayacağım, resmen dolandırıldığım bir durumdayım. Kendilerine saldırıp biraz olsun içimi soğutmak istiyorum.

NOT: "Server saldırı" vb. terimleriyle alakam hiç yoktur, tabii bana bir program veripte al ip yaz hacklersin demenizi de beklemiyorum. Sizlerden ricam bu konuda nasıl hızlıca gelişebilirim. Dil öğrenmem gerekiyorsa beni çok zorlar, başka yöntemleri ele alıp yardımcı olursanız çok iyi olur, öyle tek tuşla server çökerten program yoktur herhalde:), illa uğraşacağım amacım hızlıca gelişmek bu konuda.
 
24 Tem 2012
235
1
"Dil öğrenmem gerekiyorsa beni çok zorlar" demişsin ya birde şöyle düşün; İngilizceyi öğrendiğin zaman buraya yazıp beklemek yerine, direk olarak ne yapmak istiyorsan o konu hakkında bulabileceğin birçok kaynak bulacaksın.Küçük bir ihtimalde olsa eğer ki çok çabalarsan (ingilizceyi öğrendikten sonra) bırak onların sunucusunu teamspeak'i bile çökertebilirsin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.