MSI GP62 LEOPARD PRO CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TB HDD-15.6''-GTX960M 2GB-W10 - Vatan Bilgisayar
şimdi diyeceksiniz bu laptop sınırı geçiyor...
Benden size bir taktik, vatan bilgisayara gidiyorsunuz görevliye seçtiğiniz ürünle ilgili indirim talebinde bulunmak istediğinizi söylüyorsunuz. Yarım saat içerisinde işlem yüksek ihtimalle onaylanıyor.
Benim şu an kullandığım notebook yaklaşık 1 yıllık ve belirttiğim şekilde aldım.
Normal fiyatı 3.199₺ idi, vatan bilgisayarın haftasonu kampanyasında 2498₺ ye düştü. Başka bir notebookla arada kalmıştım fakat şu an kullandığım notebook diğerinden yaklaşık 200₺ pahalıydı. Stand görevlisinin önerisi üzerine (ilk defa o an öğrendim) yetkili satış temsilcisinden indirim talebinde bulunduk ve sonuç olarak net 2250₺ ye satın almış oldum ve memnunum.
Yani, bu bilgisayar 4000₺ altında alabileceğin en iyi modellerden birisi...
Ek;
eğer ki 15,6" değilde daha büyük bir notebook istiyorsan
MSI GP72 LEOPARD PRO CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-8GB-1TB HDD-17.3''-GTX950M 2GB-W10 - Vatan Bilgisayar isteklerini karşılayabilecek kapasitede bir notebook fakat ilk belirttiğim modele göre ekran kartı ve ram kapasitesi daha düşük özellikler barındırıyor.
Bir diğer ek;
yine 17,3" lik bir notebook istiyorsan ama özellikleri de ilk belirttiğim notebookunkiler gibi olsun istiyorsan biraz daha fazla miktarı gözden çıkartıp
MSI GP72 LEOPARD PRO CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-8GB-1TB HDD-17.3''-GTX950M 2GB-W10 - Vatan Bilgisayar bu modeli alabilirsin.
Tahminime göre verilecek fiyat düşüşü %7 olup garantisini veremiyorum ancak yine de bir şansını denemeni tavsiye ederim.