Oyun oyunda birinin ev adresini bulmak mümkün mü?

Paradox84

Uzman üye
23 Eyl 2016
1,043
1
Cevap: oyundakilerin ev adresini bulma

gereksiz ve boş bir konu. aklı başında hiçbir oyun firması hele de riot gibi büyük bi firma bu bilgiyi açıkta bırakmaz. riot sunucularına girmeyi başaramazsan-ki imkansız-şu dediğini unut. ayrıca insanlar sanalda kötü şeyler söylerler ciddiye almamak lazım
 

MSH

Katılımcı Üye
16 Mar 2018
270
0
Cevap: oyundakilerin ev adresini bulma

onu bulman çok zor ve boş kanka boşver anca oyundan söverler yüz yüzeyken Atama küfür edecek cesaretleri yok
 

Ariss

Kıdemli Üye
8 Mar 2016
4,583
114
uzay
Cevap: oyunda ev adresini bulmak mümkün mü?

Merhaba,

Oyun içinden birinin adresini bulamazsın.Bire bir iletişimin olması lazım. Bu tarz durumları egm siber hattına veya oyun içi şikayet hattına bildirebilirsiniz.

Keyifli forumlar dilerim
 

Rumexus

Kıdemli Üye
26 Ocak 2016
2,159
325
Merhabalar,

Oyunda biri sana küfür etti diye ev adresini bulamazsın, oyunlar olabildiğince gizlilik ve güvenliğe önem verirler. İyi forumlar.
 

Sort

Deneyimli Moderatör
14 Eki 2019
982
88
Aslında Mümkün Ama Bunu Oyun Sisteminde Yapamazsın. İnstagram Pishing Gibi Konular Var. Kişiye Biraz Zaman Geçtikten Sonra Sosyal Mühendislik İle Yaklaş. Bu Arada Onu Sahte Siteye Yönlendir. Diyelim ki Başarılı Oldun ve Kişinin Sosyal Medya Hesabını Hackledin. Burada Herhangi Bir Arkadaşından Yine Sosyal Mühendislik ile Adresini Bulabilirsin.
Tabi Bunları Yapmak Zamanınızı Alır. Çok Tilt Olmuş ve Ne Olursa Olsun Yapacam Derseniz Bu Mümkün
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.