oyunlarda acaip kasıyor bilgisayar

RaxoN

Üye
9 Haz 2011
63
0
windows 7den 8 yaptım silkroad oynuyordum onceden tekrar yükledim ve acaip kasıyor şimdi sürücüleri güncelledim vs oyunun grafik ayarını değiştirdim vs vs hiç kasmayan bilgisayar w8 yaptıktan sonra acaip kasmaya başladı.acaba w8 in yüzünden mi oldu w7 ye tekrar çevirsem mi ?
 

J700

Adanmış Üye
20 Ocak 2011
6,905
11
alanya
Son düzenleme:

RaxoN

Üye
9 Haz 2011
63
0
sadece silkroad adlı oyunda donuyor bilgisayarımın özellikleri iyi.Fifa 12 rahatça oynuyorum ama silkroad adlı oyunda kasıyor çok.neden hala çözemedim
 

DavidCaine

Katılımcı Üye
6 Eki 2012
549
0
İstanbul
Benim başıma xpden win7 e geçtiğimde böyle bir durum gelmişti xp de knightı o kadar rahat oynuyordum ki 0 kasma felan sonradan win7 geçmiştim oyun oynanmayacak hale geldi mecburi dönüş olarak xp yaptım pcyi. Online oyunlarda problemler yaratabiliyor.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.