oyunumu online nasil yaparim?

WinnerMan

Uzman üye
31 Mar 2012
1,324
0
Eskişehir
3d mmorpg projesi üstünde çalışıyorum.ve büyük kısmını tamamladım.ama Mmo yapma konusunda dogru düzgün kaynak bulamadim.istediğim bir mysql giriş sistemi oluşturmak ve oyununa bu şekilde bağlantı yapmak nasıl yapabilirim? Kayıt olmak web sitemden olacak
 
Son düzenleme:

Bait

Üye
31 Eki 2013
120
0
Mersin,TR
Öncelikle küçük bir server cihazı alman lazım 60 tl ye falan alabilirsin en fazla 50 kişi barındırıyor oyuna göre değişe bilir serveri kurduktan sonra program cd si vericekler oyuna multiplayer pack hazırlıycaksın servere aktarım dosyaları yani bi dünyaya aktarım için kod yazman gerekiyor örnekleri vardır internetde sonrası kolay oyunun menüsünde yazan tek kişilik oyuna bağlayan yazı ibaresini multiplayer yada Start olarak değiştir çünkü ona tıklayınca servere bağlanıcaktırlar yardımcı olduysam ne mutlu :)
 

WinnerMan

Uzman üye
31 Mar 2012
1,324
0
Eskişehir
Tamam server alicaz da cd vermelerini ve multiplayer pack hazırlama isini ilk defa senden duyuyorum.rpc fonksiyonunu ayarliyorum.network kodlarını yaziyorum.elimde sonuç olarak oyun dosyası + client+ server oluyo da bunları nereye atacagimi bilmiyorum?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.