Arkadaşımı özel numaradan arayıp arabanızda çantam kalmış onu bana ulaştır diye ısrar eden biri var nasıl bulabiliriz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimMerhaba,
Gizli numarayı normal olarak bulmanız imkansız diye biliyorum. Eğer arayan kişiden rahatsız iseniz savcılığa vererek numarasını öğrenebilirsiniz diye biliyorum.
Saygılarımla,
ZiksthemW
TeşekkürlerÖzel numaraları takip etmek için birkaç yol var. Birincisi, cep telefonunuzun arama kayıtlarını incelemek. Bu, arayan kişinin numarasını görmenizi sağlar. İkincisi, bir özel numara takip servisi kullanmak. Bu servisler, arayan kişinin numarasını ve kim olduğunu belirlemenizi sağlar. Üçüncüsü, bir cep telefonu casus yazılımı kullanmak. Bu yazılım, arayan kişinin numarasını ve kim olduğunu belirlemenizi sağlar. Ancak, bu yolların herhangi birini kullanmadan önce, yasalara ve kişisel gizliliğinize saygı göstermeniz önemlidir.
Teşekkürlergizli numaraya erişim asla salanamaz ancak mahkeme kararı ile şirketten istenir
TeşekkürlerMerhaba,
Özel numara bilgilerini servis sağlayıcıları daima gizli tutmaktadır, asla yasadışı yollarla öğrenemezsiniz. Ancak savcılık kararı ile erişilebiliyor diye biliyorum.
Özel numaradan arayanı bulmak biraz zor uğraşmak isterseniz yöntemler mevcut ama uğraşmak istemiyorsanız polise gidip şikayetçi olabilirsiniz.Arkadaşımı özel numaradan arayıp arabanızda çantam kalmış onu bana ulaştır diye ısrar eden biri var nasıl bulabiliriz?