sin4n Katılımcı Üye Katılım 19 Tem 2015 Mesajlar 388 Tepkime puanı 0 Konum Turkey Kredi 0 9 Eyl 2020 #1 başlıkta olduğu gibi özelden birkaç kişiye soru sordum ama giden mesajlarda gözükmüyor mesajım gitmiyor sanırım neden
başlıkta olduğu gibi özelden birkaç kişiye soru sordum ama giden mesajlarda gözükmüyor mesajım gitmiyor sanırım neden
0 0x1D Kıdemli Üye Katılım 23 Nis 2020 Mesajlar 2,564 Tepkime puanı 78 Konum MARS Kredi 0 9 Eyl 2020 #2 Cevap: özelden mesaj gitmiyor yardım diğerlerine yaptığın gibi bana mesaj at. Büyük ihtimal atıyorsun ama cevap veren yok : ( Oyla 0 Downvote
Cevap: özelden mesaj gitmiyor yardım diğerlerine yaptığın gibi bana mesaj at. Büyük ihtimal atıyorsun ama cevap veren yok : (
RageUnseen Adanmış Üye Katılım 29 Ağu 2015 Mesajlar 6,887 Çözümler 1 Tepkime puanı 270 Konum İstanbul Kredi 0 9 Eyl 2020 #3 Cevap: özelden mesaj gitmiyor yardım Profil kısmından aşağı in mesajlardan gönderilen özel mesajlara bakabilirsin. Oyla 0 Downvote
Cevap: özelden mesaj gitmiyor yardım Profil kısmından aşağı in mesajlardan gönderilen özel mesajlara bakabilirsin.