Paket kaybı lütfen yardım edın

tolga1960

Üye
25 Ocak 2016
51
0
Selamın aleyküm arkadaslar bende steam üzerinden oyun acınca arma 3 olsun cs go olsun rust olsun veya baska oyunlar gırınce paket kaybım olusuyor pingim gayet normal ts3de arkadasla konusurken oyuna gırınce dırek sesler kesık kesık gelmeye baslıyor paket kaybıma bakınca tsden dırek 20 25 lere cıkıyor oyunu kapatınca düşüyor 5 10 arasına uydu netı arıyorum onlara göre normal gözukuyor onlara oyunlara gırınce paket kaybım artıyor dıyınce anlamıyor tabi onun ekranında pingım ındırmem falan normal gozuktugu ıcın yardımda etmıyolar ne yapabılırım
 

hecate

Üye
12 Şub 2016
66
0
Modemin VDSL mi? Modemin VDSL değilse, senin hattına VDSL sinyali vermeye başlamışlar demektir. ADSL modemler bu sinyali işleyebilseler de paket kaybı olur. Yeni modem alman gerekir.

Modemin zaten VDSL ise servis sağlayıcını ara. Paket kaybı olduğunu söyle. "Çalışma yapıyoruz." diyecekler, gerçekten Türkiye çapında altyapı çalışması yapılıyor. En azından sorunun ne zaman düzeleceğini öğrenirsin. Sorun, hatalı modem kullanmıyorsan, servis sağlayıcında. SuperOnline kullanıyorsan geçmiş olsun, TTNET ise cidden ilgileniyorlar. Home Office çalıştığımı ve internet konferanslarının kritik olduğunu anlattığımda ikinci layer teknik servisten bir arkadaş "ben bakacağım düzelteceğim" dedi ve gerçekten de düzeltti.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.