Panda casus yazılımları uzaktan kovacak

MıCHeLLe1

Üye
24 Ağu 2010
181
0
Panda WebAdmin, uzaktan Web-yönetimli güvenlik çözümü, sadece Trojanlara ve wormlara değil, spyware dahil her türlü İnternet tehdidine karşı koruma sağlar. Spyware saptama ve silmenin yanı sıra, sistemleri saldırıdan önceki durumlarına getirerek, oluşan hasarı da onarır. Panda WebAdmin ’in uzaktan yönetimli sistemi sayesinde, ağ yöneticileri, internete bağlı herhangi bir bilgisayardan, spyware korumasının durumunu kontrol edebilir ve yapılandırabilirler.

EarthLink ’in bir çalışmasına göre, dünyadaki bilgisayarların 10’da 9’u spyware taşımaktadır. İş çevrelerinde, bu tehdit kullanıcı güvenliğini tehlikeye sokabilir, gizli bilgileri çalabilir ve saldırdığı bilgisayarların performansını etkileyebilir. şuan bu şirketlerdeki dahili teknik destek servislerin aranmalarının en önemli nedenlerinden biridir.

Panda Software tarafından geliştirilen anti-spyware teknolojileri dünya çapında mevcut teknolojiler içinde en iyisi olarak bilinir. Panda Softwares çözümlerinin spyware ‘i saptama ve silme yeteneği çoğu durumda doğrulanmıştır, PC Magazine ve PC World USA gibi önde gelen sektör yayınları tarafından duyurulmuştur.

Panda Software‘in ürünün piyasadaki mevcut diğer ürünlerden daha büyük bir saptama ve silme oranına sahip olmasını sağlayan yeni spyware örneklerini tanımlamada ve oluşturmada uzman bir takımı vardır. Panda WebAdmin her 24 saatte bir otomatik olarak en az bir kez güncellenir, böylece kullanıcılar son ortaya çıkan spyware‘lere karşı her zaman korunuyor olurlar.

Panda WebAdmin 38 ülkede, sadece spyware değil, virüsler, wormlar, dialer, hacker gibi diğer tüm İnternet tehdidi türlerinde koruma çözümü sağlayan Panda Software‘in sunduğu eşsiz korumadan yararlanan 1500 ‘ün üstünde servis sağlayıcısı ve şirketin güvenliğini sağlar.

 

xxomar93xx

Katılımcı Üye
7 Eyl 2010
305
0
Yer Altı
guvenmeyin siz..! Panda 2010 ful yuklu pcm de vede tek bir virus yok + gecen gun biri dedi en adi panda iyi keylogger yapariz die bakti bi her seferinde virus buldu sildi oto o da dedi neymis bu siz Öle sanmaya dvm edin..!
 

hasan7410

Yeni üye
27 Ağu 2008
16
0
İstanbul
kavga etmeyin tmm herkesin kullandıgı virüs programını kullandıgı için bir nedeni vardır saçma oldu biraz ama :D neyse :pycho
 

cyber_agents

Katılımcı Üye
5 Eyl 2010
400
0
Yerden
arkadaşlar hem güvenli deil hem kasıyo bnce ya kaspersky ya da norton (avg 9.0 da spr 2. si birarada hem internet security hemde antivirüs)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.