5 gün önce papara hesabı açtım ve bu hesaba nasıl para atılır-çekilir bilmiyorum yardımcı olabilicek geri dönüş yapsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kart elimde zaten oraları geçtimPapara hesabı sadece açtınızmı hocam kart başvurusu yaptınızmı yani
teşekkürlerMerhabalar, öncellikle papara kartınızı alıp bağladığınızı varsayıyorum, eğer papara kart almadıysanız sipariş verebilirsiniz, papara karta para yüklemek için kullanılan yöntemler şunlardır;Havale/EFT, ATM, hesabınıza tanımladığınız banka/kredi kartları bunları zaten papara kart uygulamasında yatır/çek kısmından görebilirsiniz Akbank ile yatırım yaparsanız kdv almaz bilginize, eğer kart almak istemezseniz sanal kart kullanabilirsiniz, İyi Forumlar.
Elbette, size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım. Papara hesabınıza para yüklemek ve çekmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:5 gün önce papara hesabı açtım ve bu hesaba nasıl para atılır-çekilir bilmiyorum yardımcı olabilicek geri dönüş yapsın