Para Gönderme İşleri İnstagram

furkvn

Yeni üye
7 Nis 2019
42
0
Umarım konuyu doğru yere yazıyorumdur her neyse ben İnsta'da hesap kapatıyorum veya kapatılan hesapları açıyorum fakat bununda bir karşılıgı olması için para almak istiyorum büyük ihtimalle kendi ibanımı verirsem bunun aleyhine beni savcılıga vermeleri mümkün,bunun için başka bir yöntem yokmu ? ibanımı verirsem bilgilerimi öğrenir farklı yönden parayı nasıl alırım ?
yardım ederseniz çok sevinirim
 

K3YL0CK3R

Katılımcı Üye
24 Eyl 2016
594
0
25
Ankara
Reis ininal var acaba sanal kart oluşturup o ibanı versem yinede bulur mu ?

Tabi ki olur ama size para yollayacak kişininde ininal karta ve telefonunda ininal uygulamasına sahip olması gerekmektedir . İninal uygulamasından başka ininal karta para gönderme işlemi ile sadece 1 Tl EFT ücreti ile size paranızı gönderebilir .

Ayrıca başkalarının kapanmış hesabını açmanızda herhangi bir sakınca yoktur lakin başkasının hesabını siz kapatıpta para isterseniz o zaman yaşınıza göre hapis veya maddi cezaya çarptırılabilirsiniz
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.