Para Kazanmak İsteyen İçeri (200$ günlük)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WhiTeHaTOK

Katılımcı Üye
12 Ağu 2011
713
0

Merhaba arkadaşlar günlük 200$ hiçde fena değil günümüz piyasasıyla 470 TL civarı :D
Yapacağınız işmi CAPTCHA çözmek her çözdüğünüz key başına para alıyosunuz tabiki değişiyo ama en kötü 0,08 veriyor ve belirli aralıklarla alttaki bar bitmeden çözerseniz (her tuşa bastığınızda tekrar dolar bar) 0,32 kazanacağınız bir key var örneğin kazanacağınız tutara +0,19 ekliyor ve buda katlanarak devam ediyor örneğin şu an ben her çözdüğüm key başına +0,237 alıyorum


Gelelim Can Alıcı Kısıma Bu böyle böyle bitermi ? 470 lirayı nasıl kazanacağız ?

Akıl almaz güzel birşey yapmışlar size bir html kod veriyolar (API Bölümünde bunu sitenize koyduğunuzda (Nereye isterseniz ben üyelik formuna koydum )) size kayıt olan veya herhangi bir şekilde o captcha yı çözen kişi üzerinden para alıyosunuz Nasıl ama :RpS_biggrin:

Link : https://tik.lat/Ttr95
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

alituncc

Yeni üye
1 Haz 2014
30
0
Güzel yönteme benziyor bilgisayara geçtiğimde denerim, teşekkürler.

Sadece kendimiz yaparak ne kadar kazanabiliriz? Saat, süre, kazanç bilgisi verir misin?
 

By Ghost

Katılımcı Üye
11 Tem 2013
941
2
C:\Linux
Günlük 200 dolar nedir ya günlük 20 dolar verse kafii be kardeşim :D öğrenci adamız para lazım da 200 yoktur günlük 5 dolar anca kazanırsınız.
 

TheDKC

Üye
6 Tem 2015
162
0
Konya
Dostlar kanmayın bunlara ya eğer günde 470TL verecekse okumayı bırakın buradan alın alın zengin olun böyle bir şey var mı ya :D Madem o kadar parası varsa afrikaya , hastalıklı çocuklara vb. yerlere yardım etsin.. :)
 

Khall

Üye
22 Haz 2015
217
0
Yani bu mevlada para vermek mümkün , para kazanma sitesi açan adam heralde petrol kralı kadar zengin olur :D
 

KysLee

Uzman üye
15 Eki 2014
1,293
0
İstanblue
Eleman anladığım kadarıyla ve attığı linkten dolayı referans kasiyor o yüzden sallama abartmis siz cozerseniz o kazanacak bu tarz sitelerde maximum sabahtan aksama kadar ugrassaniz 20-30 dolar kazanırsın
 

musileno

Kadim Üye
20 Tem 2007
5,774
3
Aylık 10 doların üstünde kazanç siteleri genelde ödeme yapmıyor tecrübeyle sabit.
 

crying

Katılımcı Üye
26 Ağu 2010
671
1
Van
Burdakı Amac Ne Anlamadım Captha ların Kalite Kontrolü İçin Mi Bu Kadar Zahmete Gırıyorlar
Belliki Bu Adamlarda Caphtaları Baska Sıtelere Satıyor Ama Yaklaşık On Dakıkadır Ugrasıyorum Sanırsam Henüz 2 Cent Kazandım :D
 

alituncc

Yeni üye
1 Haz 2014
30
0
1200 captcha çözüldü ve Webmoney üzerinden 0.50$ isteği yollandı.
Ödemeyi aldığımda editleyeceğim.

Tavsiye: En az ödemeyi alabildiğiniz yer webmoney hesap açması da basit. aynı zamanda parayı almanıza gerek yok, aliexpress gibi siteler webmoney ile ödeme alıyor. Aliexpresste ücretsiz taşıma ile binlerce ürün var ve çok ucuzlar. Ödemeyi aldığımda telefon kabı siparişi vereceğim. Ama captcha olayı çok sıkıcı ve zaman alıyor, boş vakti çok olanlar ve canı sıkılanlar için güzel bir kazanç kaynağı fakat ben daha kullanacağımı sanmıyorum.

Dipçe: Merak eden varsa yardımcı olabilirim. Siteyi, ödeme olayları vs hakkında baya bilgi sahibi oldum çünkü.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.