Para Kazanmak İsteyen İçeri (200$ günlük)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alituncc

Yeni üye
1 Haz 2014
30
0
1200 captcha çözüldü ve Webmoney üzerinden 0.50$ isteği yollandı.
Ödemeyi aldığımda editleyeceğim.

Tavsiye: En az ödemeyi alabildiğiniz yer webmoney hesap açması da basit. aynı zamanda parayı almanıza gerek yok, aliexpress gibi siteler webmoney ile ödeme alıyor. Aliexpresste ücretsiz taşıma ile binlerce ürün var ve çok ucuzlar. Ödemeyi aldığımda telefon kabı siparişi vereceğim. Ama captcha olayı çok sıkıcı ve zaman alıyor, boş vakti çok olanlar ve canı sıkılanlar için güzel bir kazanç kaynağı fakat ben daha kullanacağımı sanmıyorum.

Dipçe: Merak eden varsa yardımcı olabilirim. Siteyi, ödeme olayları vs hakkında baya bilgi sahibi oldum çünkü.


RVXEOG


Ödemeyi aldım arkadaşlar.
 

PosingAsmexX

Katılımcı Üye
8 Tem 2015
454
0
Günde 200 dolar kazanmak için onlardan yaklaşık 20 30 bin tane çözmen lazımki buda imkansız 100 200 tane çözneye 10 cent veriyor ben kendim denedim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.