R Rambow34 Üye Katılım 10 Şub 2015 Mesajlar 64 Tepkime puanı 0 Konum İstanbul Kredi 0 14 Eyl 2017 #1 para yapımını cok merak edıyorum bılen varsa bana ozelden ulasabılır mı deep webden alınmıs bır lınkde olabılır..
para yapımını cok merak edıyorum bılen varsa bana ozelden ulasabılır mı deep webden alınmıs bır lınkde olabılır..
SerhatTHT Uzman üye Katılım 8 Kas 2015 Mesajlar 1,317 Tepkime puanı 3 Konum Localhost Kredi 0 14 Eyl 2017 #2 Para baskı olarak çıkarılıyor karşim para yapma videosu sadece Deep webde vardır Oyla 0 Downvote
R Rambow34 Üye Katılım 10 Şub 2015 Mesajlar 64 Tepkime puanı 0 Konum İstanbul Kredi 0 14 Eyl 2017 Konuyu başlatan #3 SerhatTHT' Alıntı: Para baskı olarak çıkarılıyor karşim para yapma videosu sadece Deep webde vardır Genişletmek için tıkla ... Onu merak edıyorum reis link elinde olan varsa Oyla 0 Downvote
SerhatTHT' Alıntı: Para baskı olarak çıkarılıyor karşim para yapma videosu sadece Deep webde vardır Genişletmek için tıkla ... Onu merak edıyorum reis link elinde olan varsa
Fist Uzman üye Katılım 29 Tem 2017 Mesajlar 1,527 Tepkime puanı 1 Konum Anavatan Kredi 0 14 Eyl 2017 #4 Fake oara yapsan bile onu harcayamazsın onda her parada farklı olan bir onaylama gibi birşey var. Oyla 0 Downvote
Corle0ne Yaşayan Forum Efsanesi Katılım 25 Haz 2016 Mesajlar 9,590 Tepkime puanı 502 Konum StPetersburg Kredi 0 14 Eyl 2017 #5 video bulma işi yaş gibi Devletin hazırlattığı bir baskı çeşidi var ve genellikle yüksek korunaklı basım hanelerde bu işlem gerçekleştiriliyor sahte ve gerçeği ayırt edilmesi için birçok teknik var Oyla 0 Downvote
video bulma işi yaş gibi Devletin hazırlattığı bir baskı çeşidi var ve genellikle yüksek korunaklı basım hanelerde bu işlem gerçekleştiriliyor sahte ve gerçeği ayırt edilmesi için birçok teknik var
zztri Yaşayan Forum Efsanesi Katılım 9 Tem 2015 Mesajlar 10,102 Çözümler 4 Tepkime puanı 440 Konum Ankara Kredi 0 14 Eyl 2017 #6 Yahu gizli bir şey değildir ki.. Google'dan "darphane para basımı" deyiver. Yahu vallahi bu yeni nesilden zerre kadar ümidim yok. Araştırma yeteneği SIFIR. Oyla 0 Downvote
Yahu gizli bir şey değildir ki.. Google'dan "darphane para basımı" deyiver. Yahu vallahi bu yeni nesilden zerre kadar ümidim yok. Araştırma yeteneği SIFIR.
Spydra Yeni üye Katılım 20 Ağu 2017 Mesajlar 48 Tepkime puanı 0 Kredi 0 14 Eyl 2017 #7 takipçi sitesi kurabilirsin ordan satış yapabilirsin ama kredi kartı gibi şeyler için hem riskli hemde bilgili olman lazım Oyla 0 Downvote
takipçi sitesi kurabilirsin ordan satış yapabilirsin ama kredi kartı gibi şeyler için hem riskli hemde bilgili olman lazım
J700 Adanmış Üye Katılım 20 Ocak 2011 Mesajlar 6,914 Tepkime puanı 15 Konum alanya Kredi 2 14 Eyl 2017 #8 demir 1 tl basmak çok basit gerçeğinden ayırt etmek imkansız ama kağıt para basamazsın ama haram paradan hayır gelmez Oyla 0 Downvote
demir 1 tl basmak çok basit gerçeğinden ayırt etmek imkansız ama kağıt para basamazsın ama haram paradan hayır gelmez
Assender Katılımcı Üye Katılım 29 Tem 2017 Mesajlar 320 Tepkime puanı 2 Konum Ankara Kredi 0 14 Eyl 2017 #9 Buyur Hocam [ame]https://m.youtube.com/watch?v=WLVxRcAkAuc[/ame] Oyla 0 Downvote