Pardus Linux 2007 Ulusal İşletim Sistemi

dr.coder

Uzman üye
10 Eki 2009
1,508
0
Visual Basic Modul'u
Bu Hafta İçinde Elime PARDUS 2009 CD si geçecek ve PARDUS ' a başlıyorum :) şu an 2008.1 Çalışan CD deyim ve çok memnunum 2 işletim sistemi kullanıyorum:

* Windows XP SP3
* PARDUS 2009
 

nebula55

Üye
17 Tem 2009
220
0
biraz daha geliştirilse pardus mesela kendi dosya sürücüsü var ama çoğu linux programını çalıştırmıyor debian ile ortak geliştirilse mesela backtrack ile ubuntu ortak geliştiriliyorlar ve backtrackde aşırı bir gelişme var
 

rawsan

Yeni üye
1 Tem 2009
15
0
tebrikler ben de kullanıyorum pardus'u bence en iyi ve en güvenilir işletim sistemi. Bir tek sorunu var hack yapamıyorsun. Eğer sen Pardus'ta hack ile ilgili birşeyler biliyorsan bir konu açabilir misin acaba ben aradım ama bulamadım

Niye olmasın ki? Bence asıl hacking Linux tabanında... Hiç kullanmadım ama bence web sunucusuna saldırmayı bilmek için Linux sistemini bilmek gerekiyor. Benim bildiğim kadarıyla Linux'un tabanında PHP var. Dünya'da bir çok site PHP kullanıyor. Bence Linux (veya Linux tabanlı bir) işletim sistemi kullanmak ayrıcalıktır.
 

senama

Yeni üye
3 Ağu 2008
17
0
ben bunu toshiba 2 gb ram çift çekirdek kurdum.mp3 player laptop öyle bir çalıştırıyor ve güç harcıyor ki.aşırı ısınma var. linux daha iyi.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.