Parmak Kaykayı(fingerboard)

eses2697

Üye
24 Haz 2009
153
0
İzmir-ESKİŞEHİR

arkadaşlar parmak kaykayları 9,6 cm boyunda oluyor ve altındaki desenler farklı olabiliyor.Ben yukarıda biraz çeşit verdim.Parmak kaykayı,yağmurlu günlerde evde oynayabileceğiniz çok güzel bir şeydir.Hem ayak veya başka bi yerini kırma olasılığın olmuyor.Genelde paketlerden yedek lastiklerde çıkıyor ve değiştirebiliyosunuz.Bazılarında da yapıştırmalar çıkıyor ve kaykaya yapıştırabiliyosunuz.Ayrıca hareket yapmak için platformlarda alabiliyorsunuz.Bu arada kaykaylar 8.00 TL den başlıyor diye biliyorum şu an.Hemen bir tane sizin de edinmenizi tavsiye ediyorum.
 
23 Nis 2009
122
0
bende var .. çok eğlenceli profosyonel olduça da sarıyor .. şimdi para biriktirip rampa alıca tony hawk ama çok pahalı rampa ile beraber 65tl .. rampasız almost aldm fena değil.
 

eses2697

Üye
24 Haz 2009
153
0
İzmir-ESKİŞEHİR
ben izmirde oturuyorum ama balçova-agora ya bakarsan bulabilirsin bide hatayın oralarda "for best" diye bir market gibi birşey varmış ama ordaki biraz dandik galiba
 

eses2697

Üye
24 Haz 2009
153
0
İzmir-ESKİŞEHİR
hmm ankara yı bilmediğim için bir şey söyleyemem ama internette biraz araştırırsan bulabilirsin bi de hani gitti gidiyor gibi sitelerden alabilirsin ama kargo parası falan da var içinde
 

By habipsana

Katılımcı Üye
3 Ağu 2012
920
0
bi ara tv de reklamı vardı hani diyodu ya "kurallar mı ? boşver onları" he işte onlardan vardır ankarada..
 

cntrk

Uzman üye
27 Eyl 2011
1,090
0
bursa
Önceden koleksiyonum vardı fakat sattım :D Oyuncakçılarda bulunuyor fakat büyük avm lerdelinlerde... :D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.