GNU/Linux Parrot Os Bulanık Ekran Hatası.

Blwe

Uzman üye
17 Şub 2021
1,579
1,647
Green/Moderasyon
Arkadaşlar Merhaba Ben Yarım saat önce bir karar almıştım wi ndowsu silip onun yerine Parrot Os kuracaktım ama karşıma ilk önce bir hata geldi grub hatası yani EFI dosya hatası neyse tamam onu halletim sonrasında parrot os'a lite seçeneği olarak giriş yaptım ve karşıma bulanık gibi dandik bir ekran çıktı driver sorunu olabilir mi?

Görsel :
Nwkfl1.jpg
 

EnginCR

Üye
8 Ara 2018
155
36
Türkiye
Merhabalar, Kendim daha önce Windows'a MacOS yükleme çabasına girmiştim. Benzer sorunlarla karşılaştım. Buna sebep olan şeyler şunlardır..

-Donanımsal Sorunlar (Ekran kartı uyumsuzluğu)
-Hatalı İmaj Dosyası ve Orj olmayan İmajlar
-Doğru biçimlendirme yapılarak yazdırmada problem de oluşturmuş olabilir..


Cihazınıza uygun İmaj dosyasını indirip BİOS'unuzu güncel tutunuz. ve Ayar yapmanız isteniyorsa BİOS ayarlarını gözden geçiriniz. Teşekkürler :))
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.