Yardim eder misiniz 3 gündür bunla ugraşıyorum hiçbir kaynak bulamadim lütfen yardim edin
ParrotOS'a Ventoy yüklemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. **Ventoy'u İndirin:** İlk adım olarak, Ventoy'u [resmi web sitesinden](https://www.ventoy.net/en/download.html) indirin. İndirilen dosya genellikle bir ZIP arşivi içerir.
2. **ZIP Arşivini Çıkarın:** İndirdiğiniz ZIP arşivini çıkarın ve içindeki dosyaları bir klasöre yerleştirin.
3. **USB Belleğinizi Hazırlayın:** Bir USB belleği seçin ve içindeki verileri yedekleyin. Belleğinizin boş olması gerektiğinden emin olun, çünkü içindeki veriler silinecektir.
4. **Ventoy Dosyalarını Kopyalayın:** Çıkarılan Ventoy dosyalarını USB belleğinizin ana dizinine kopyalayın.
5. **ISO Dosyalarını Ekleyin:** USB belleğinizdeki "ventoy" klasörüne gidin. Bu klasörün içine ISO dosyalarını kopyalayın. Bu dosyalar, ParrotOS ve diğer işletim sistemleri gibi çeşitli ISO dosyalarını içerebilir.
6. **Bilgisayarı Başlatın:** USB belleği bilgisayarınıza takın ve bilgisayarınızı başlatın. BIOS veya UEFI ayarlarından, USB belleği öncelikli önyükleme aygıtı olarak ayarlayın.
7. **Ventoy Arayüzünü Kullanın:** Bilgisayarınız Ventoy USB'sinden önyüklendikten sonra, Ventoy'un kullanıcı arayüzü belirecektir. Buradan ParrotOS veya istediğiniz işletim sistemini seçebilir ve kurulumu başlatabilirsiniz.
Lütfen unutmayın ki bu işlem sırasında verilerinizi yedeklemeyi unutmayın ve dikkatli davranın. İşletim sistemi kurulumlarında dikkatli olmak önemlidir.