password recovery (şifre kırıcı)

selcuke

Yeni üye
3 Haz 2009
5
0
Açtığı konunun arkasında durmayan ve sorulan sorulara cevap vermeyen tüm üyleri kınıyorum kardeşim 1 soru sorduk dedikki serial nerden giriliyor program nasıl kullanılıyor ya cevap ver yada bu konuyu kilitlesinler ne ya bu cevap verecekseniz verin herkes sadece bir teşekkür ediyor hani serial giriş yeri çok istiyorsanız alın size full sürüm bir şifre kırıcı üstelik serial nasıl giriliyor belli rapide kendim yükledim ve tarafımca denenmiştir. RapidShare: Easy Filehosting
rar şifresi yok seriali dosyanın içinde mevcut yapmanız gereken tek şey indirip kurun ve görün ayrıca her türlü soru ve sorularınıza cevaba hazırım.

hocam link çalışmıyor. başka bir link vermeniz mumkunmu. Tesekkurler
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.