paypal kart almayı düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

matrixlord

Kıdemli Üye
8 Ocak 2013
2,433
0
paypalıda paypal kartıda kapattılar. alamazsın bulamazsın kullanamazsın. googleye paypal kart yazsan yeterdi hemen karşına çıkıyor kapatıldı diye.
 

'AdrenaLiN

Yaşayan Forum Efsanesi
2 Şub 2012
8,398
166
2017 nin Mart ayında Türkiye piyasına tekrar gireceğiz gibi bir açıklama görmüştüm sanki. Olmadı innial kart al ben çok beğeniyorum hem her yerde geçiyor hem yaş sınırı yok.Tavsiye ederim İNG bank atmsinden de 2 tl falan kesmiyor kesinti payı"0"(İNG ATM si için geçerli)
 

Baysal

Y.İ. ve ÜDY Kurulu Başkanı
21 Eki 2012
15,753
1,541
Merhaba

Paypal nakit kart programı durduruldu maalesef. Fakat ziraat bankasından vadesiz tl hesabı açtırabilirsiniz ziraat bankkart alıyorsunuz paypaldan hiç bir farkı yok ayrıca vergide kesilmiyor. İnternet ödemeside yapabilirsiniz. Paypal kartıda kullandım. Ziraat çok çok daha kullanışlı ve açılması 5-10 dakika süren bir işlem.


İyi forumlar dilerim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.