pc açılırken bazı programlarda açılıyor nasıl kaparım ve media player de tam ekran izlerken küçük ekrana kendi kendine geçiş yapıyor

mz1234

Katılımcı Üye
11 Şub 2015
685
0
pc açılırken bazı programlarda açılıyor nasıl kaparım ve media player de tam ekran izlerken küçük ekrana kendi kendine geçiş yapıyor
 

yatora

Yeni üye
24 Haz 2015
41
0
1- Cmd'ye ''msconfig'' yaz.
2-Yukarıdan ''Hizmetler'' seçeneğini seç.
3-Sol altta ''Tüm Microsoft Hizmetlerini Gizle'' seçeneğini işaretle ki gerekli uygulamaları engelleme.
4-İstemediğin uygulamaların yanındaki işareti kaldır.
 

yatora

Yeni üye
24 Haz 2015
41
0
Chromenin kendi kendini açması biraz garip olmuş onun chrome olduğundan emin misin ?

Veya bir de aynı yöntemleri izleyerek ''Hizmetler'' seçeneği yerine ''Başlatma'' seçeneğini seç orada Chrome varsa oradan da kaldırmayı dene.
 
Son düzenleme:

x-Cod3

Kıdemli Üye
10 Şub 2015
2,590
0
World
Msconfig yaz. Yukarda başlatma penceresine tıkla açılışta başlamasını istemediğin programların başındaki tiki kaldır uygula tamam de yeniden başlat.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.