S.a arkadaşlar
Geçen gün pc format attırdım pc yi açdım daha sonra bakdm pc baya kasıyor. noluyor dedim
ekran kartına bakdım ( sağ yık özelkler ayarlar bağdaştırıcıya girdim hiçbişey yazmıyordu boş boş boş yazıyorduı alt alta) Herneyse sonra biraz oynadım bi kaç şeyle VgaSave diye bişey WArdı Etkinleştirdim devre dışı falan bırakdım bişiler yapdım sonra pc tekrar acdıgımda açılıyor. fakat açılışdaki ekran gelmiyor yani Windows XP Yazısı war ya doluyor hani o kısımdan sonrası yok yani hoşgeldiniz ekranından sonrası yok ( hoşgeldiniz kısmıda yok )
olay bu ne yapsam nasıl yapıcam Bu arada aygıt yöneticisindede ekran kartı Bilinmeyen Aygırt falan yazıyordu nasıl halledebilirim? xp cd im yok ????????????
NOT : pc 512 mb bi tane ram war onun 128 i ekran kart olarak kullanıyordum 384 ü ram di.
Geçen gün pc format attırdım pc yi açdım daha sonra bakdm pc baya kasıyor. noluyor dedim
olay bu ne yapsam nasıl yapıcam Bu arada aygıt yöneticisindede ekran kartı Bilinmeyen Aygırt falan yazıyordu nasıl halledebilirim? xp cd im yok ????????????
NOT : pc 512 mb bi tane ram war onun 128 i ekran kart olarak kullanıyordum 384 ü ram di.