Arkadaslar gecenlerde pc me hdd aldım aldıgım yer format atmıs verdı kullandım 3 ay kadar sonra kendı ıstegımle kendım format attım(Acemi degilim bu konuda) attıktan sonra hdd dvd vs gormuyor hıcbır sekılde gormedı bios ayarlarından vs reden sonra yine aynı yere goturdum anlattım sorunu adam bakmıs hdd yanmıs dedı mal(80 ve 350gb iki hdd var), neyse baska bır arkadasa goturdum hdd de sorun olmadıgını ben atarım formatı ugrarsın dedı!Neyse aldık actık calıstı sorun yoktu oyun oynadım falan ertesi gun pc yi acıyorum yine hdd dvd gormuyor baska bır arkadasa sordum sata lı xp kur dedi onuda yaptım su an ıkı işletim sistemi var yine aynı.Pc bazen acılıyor bır sekılde her acıldıgında bios ve pc tarihleri 2002 gozukuyor internete girmiyor tarihleri değiştirince giriyor tabiki.sonra dedim bios pilindenmi acaba gittim bios pili aldım değiştirdim bu seferde yine acılmıyor.hata su acma dugmesine basıldıgında sistemi tanıma yazıları cıkıyor ya onlar cıkıyor ve gormuyor hicbirini bir tek mouse ve klavye yi goruyo alttada F1 bas biosa git diyo F2 ye bas bootları tanıt devam et diyor ikisinide deniyorum F1 de biosa gidiyor tabiki F2 ye bastıgımda az beklıyor ve boot lar tanınmıyor gibi ingilizce mesaj veriyor ilk defa boyle bir olayla karsılasıyorum bunun ustesinden nasıl gelirim bana yardımcı olurmusunuz