Windows Pc Açılmıyor

OperServ

Katılımcı Üye
11 Şub 2008
334
44
Selam tht ailesi; pcem açılıyor windows başlatılıyor diyor ama hoş geldiniz yazısı çıkmadan tekrar başa atiyor ağ ile güvenli mod güvenli modan aç falan filan, hepsini denedim olmadı başa tekrar atıyor ne yapabilirim bunun için?
Pc ismi hp pavilion enterlainmet pc (laptop)
 

lllroselll

Katılımcı Üye
10 Nis 2020
848
92
Abu Dubai
Merhaba,

Kasa içerisindeki bios pilini cıkarıp 10-15 saniye bekledikten sonra yeniden takınız,kasa içerigindeki ram'leri cıkarıp yeniden takınız.

Sorununuz hala devam ediyor ise format atınız.

İyi Forumlar...
 

Hiyon

Yeni üye
16 Nis 2020
1
0
Merhaba anlattığınıza göre donanımsal bir sorun değil eski yedekleri kurarak geri yükleme yapabilirsin.
Ya da tekrardan sistem kurulumu yapabilirsiniz.
 

drkasmot

Üye
17 Tem 2016
137
27
bu sorun yıllar önce benim başıma gelmişti ama masaüstüydü benim pc
Anakartta sıkıntı vardı benim fanlar çalışmıyodu ısınıp başlangıçta hemen kapanıyodu seninkinde de böyle bir belirti varsa çıkarım yapabilirsin
 

OperServ

Katılımcı Üye
11 Şub 2008
334
44


En son kaliyi kurayım pcyi kpatım f10 bastım biosa girdim ayarlar yoktu sonra vaz geçtim biostan çıktım yukarda resimde belirlediğim şeyi görünce ona bastım ve pc hoş geldiniz demeden tekrar başa atıyor bunu nasıl çözecem?
 
Son düzenleme:

OlcayMarufHan

Katılımcı Üye
27 Şub 2019
889
4
Teşkilat
Merhaba
bilgisayarı açarken aralıklarla f5 ve f8 e basın..seçeneklerden
sistem hatasında yeniden başlatmayı devre dışı bırak seçeneği ile açın pcyi.
Olmaz ise bilgisayarcıya götürüp format attırın
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.