Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pc açılıyor tam hoş geldiniz ekranı geleceği sıra siyah ekran ve fare geliyor yardım edin lütfen güvenli mod dahil açılmıyor
. Arkadasim bilgasayarin net dizustu. o yada masa ustu. +window 7 win 8 xp hangi surum win 7 ise pc kapat acilirken f4tusuna bas ard arda format bolumu acilacak ordan okuyarak. Devam et xp ise cak formati. Deyi kurtar bilmiorsan bile. Birinin elerine teslim etPc açılıyor tam hoş geldiniz ekranı geleceği sıra siyah ekran ve fare geliyor yardım edin lütfen güvenli mod dahil açılmıyor
malesef hiç bir şey açılmıyorAynısı bana olmuştu(ama bende hoşgeldinizi geçiyodu yanlış hatırlamıyosam sadece masaüstü gelmiyodu siyah ekran ve sadece fare imleci)
5dk falan beklemiştim o şekilde sonra Görev Yöneticisini açmıştım. Yeni göreve explorer.exe yazmıştım gelmişti ama çok yavaştı. Sonrada format attım zaten deli ettiSen bi dene gelirse yazınca explorer.exe yi en azından bi tarama yaparsın veya önemli dosyalarını zorda olsa alıp format atarsın gerekirse. Geri Dönme Noktası varsa onu yap önce ama ekran gelirse.
kardesim pc acılırken F8 basılı tut oradan sistem geri yükeleme yap bndede olmustu![]()
Format CD'sini takıp onarmayı deneyebilirsiniz. En son İhtimal Format Atabilirsiniz.